מתכון לפיצה ביתית ללא התפחה
מתכון לפיצה ביתית, שמכינים ב־7 דקות, ללא התפחה! מתכון לבצק פיצה מהיר הכי קל והכי טעים שיש!
אין כמו פיצה ביתית עשירה בתוספות בדיוק כמו שאנחנו אוהבים, אבל הכנת הבצק לא תמיד ריאלית כי בצק פיצה טוב דורש התפחה ארוכה ואפילו שני סבבים ולא תמיד יש לנו זמן להתעסק עם זה.
אז כדי שתוכלו להכין פיצה מפנקת גם בימים עמוסים, יש לנו מתכון לפיצה ללא התפחה, שמכינים ב־7 דקות ויוצאת כל כך טעימה שייתכן ותשקלו להבא אם בכלל להתפיח בצק לפיצה!
למה באמת כדאי לכם: מתכון לפיצה ביתית
- מתכון לפיצה ביתית הכי קל והכי מהיר שתמצאו ברשת!
- פיצה מבצק ללא התפחה, שאפשר להכין בימים שאין זמן להשקיע!
- כל כך טעימה שהיא תיכנס לתפריט השבועי שלכם!
- מושלמת להכנה עם הילדים ומאפשרת לבלות זמן איכות איתם!
שורה תחתונה: מתכון לפיצה ביתית מפנקת, שלא משאיר תירוצים – 7 דקות ולתנור. זה הזמן לערב פיצות!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
מתכון לפיצה ביתית ללא התפחה
ציוד
המצרכים
- ½ קילו קמח (מנופה)
- 1 כף סוכר
- ½ כף מלח
- 1 כף שמרים יבשים
- ½1 כוסות מים פושרים
- 5 כפות שמן זית
להכנת הרוטב:
- 3 שיני שום כתוש
- 1 כף פפריקה
- ½1 כפות רסק עגבניות
- מלח (לפי הטעם)
- פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
- ⅓ כוס מים
- אורגנו (לפי הטעם)
לפיזור מלמעלה:
- גבינה צהובה מגורדת (לפי הטעם)
- מוצרלה מגורדת (לפי הטעם)
- בצל סגול/ תירס/ פטריות /טונה/ זיתים/ פלפל חריף / עגבניה (או כל מה שאוהבים)
אופן ההכנה
- נכניס את מרכיבי הבצק למיקסר ונלוש על מהירות בינונית כשבע דקות.
- לטגן קלות בינתיים בסיר את שיני השום הכתוש במעט שמן זית יחד עם הפפריקה, והרסק עגבניות.
- לפתוח את התבלינים ולהוסיף מעט מים , מלח , פלפל שחור גרוס ואורגנו.
- ללוש 7 דקות, ואחרי זה נשטח את בסיס הפיצה עם הידיים ולא עם מערוך על מנת שנוכל לקבל בסיס אוורירי.
- למרוח על הבסיס את תערובת הרוטב ומעליו נפזר את הגבינה צהובה, מוצרלה / טונה/ תירס / זיתים וכל שתחפצו.
- להכניס לתנור ב 175 מעלות עד להזהבה.
הערות וטיפים
שאלות נפוצות: מתכון לפיצה ביתית
אם אין לי מיקסר? האם יש אפשרות להכין את הבצק הזה באופן ידני? בטח ללוש פשוט היטב ואפילו כמה דקות נוספות. |
הבמה כולה שלכם:
"הילדות ליקקו את האצבעות!!!"
ורד לוי
רק עוד דבר אחד אחרון!
שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- עראיס ביתי קל מפנק
- קציצות ירק ב-10 דקות
- פסטה ברוטב עגבניות קלה
- סלט ביצים ב-4 רכיבים
- מרק שעועית לבנה של אמא
בא לכם עוד? עשרות מתכוני ארוחת ערב מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
היי, אני תמיד שומרת מתכונים שלכן, אבל חוששת לנסות. אבל אנסה את זה, מה הגירסה ללא גלוטן, בבקשה? תודה רבה, שירה.
היי שירה,
לא ניסינו גרסה ללא גלוטן, אבל את יכולה בהחלט להשתמש בקמח כרובית, קמח רב תכליתי או קמח לחם ללא גלוטן באותה הכמות.
בהצלחה 🙂
הי ..
רק לא מזמן גיליתי את האתר 🙁 ממש חבל..
הכנתי כבר המון דברים .הכללללל יוצא נדיר!!
זה אומר שאת הבצק לשים פעמיים 7 דקות?
תודה
היי עדינה,
שמחים שהגעת אלינו 🙂
לשים רק פעם אחת במשך 7 דקות.
בהצלחה!