קציצות בשר עם אפונה עם סוד מנצח לרכות. מנה מנחמת שתתאים לכל ארוחה ותבוא מצוין עם אורז לבן או פירה
בהשראת: אבי שריד
ציון 4.23 על ידי 22 דירוגים
קציצות בשר עם אפונה מבושלות ברוטב אדום לא יכולות אף פעם לאכזב, אבל אם רוצים ליהנות ממנה מנחמת ועוד יותר מושלמת – חייבים לנסות את המתכון הזה.
כי היום אנחנו מביאים לכם את המתכון הכי מוצלח של קציצות בשר עם אפונה אבל עם סוד מהמם שיעשה אותן רכות ונימוחות בטירוף. והסוד הוא פשוט להוסיף לבשר קצת סולת שתעשה בהן פלאים (או אורז, כוסמת או קינואה לצליאקים).
עם רוטב אדום משגע, תיבול גמבות ושום ריחני וגרגירי אפונה בשרניים – תקבלו מנת קציצות בקר הורסת שתתאים לכל ארוחה, גם לילדים, ותבוא מצוין עם אורז לבן או פירה רך
נטגן את הגמבות חתוך לרצועות והשום עם כף גדושה פפריקה.
בינתיים ניקח את הבשר הטחון ונוסיף את הבצל החתוך, ביצה, שמיר, פרוסות לחם סחוט, וחצי כוס סולת עם חצי כוס מים חמים. נתבל בשאר התבלינים, נערבב היטב ונכניס למקרר לחצי שעה.
כעת נוסיף לגמבות כף גדושה רסק עגבניות ו-3 כוסות מים חמים, נוציא את הבשר, נעשה קציצות עגולות ונכניס לסיר שהרוטב כבר רותח. נוסיף אפונה ונבשל כ-40 דקות על אש נמוכה
הערות וטיפים
לצליאקים - במקום סולת אפשר להחליף באורז, כוסמת או קינואה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
ה
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
רק עוד דבר אחד אחרון!
בחורף, סתיו או קיץ – לפעמים כל מה שרוצים זה להישאר במיטה, להתפנק עם אוכל מנחם, וזהו – כי מגיע לכם!