|

ספינג' ללא גלוטן וללא ביצים

מעדן מדהים לחג שתמיד יפתיע את כולם בחווית טעמים מענגת בכל ביס מחדש.
בהשראת: אודליה קוביחמי
ציון 4.65 על ידי 17 דירוגים
ספינג' ללא גלוטן וללא ביצים

ספינג' ללא גלוטן וללא ביצים, שמכינים בכלום זמן ויוצא טעים יותר מכל ספינג' מרוקאי שתכינו!

סבתי ז"ל הייתה צועקת עליי מעצם המחשבה על הכנת ספינג' שלא מהמתכון שלה, אבל היא גם מעולם לא טעמה את מהמתכון הזה! ואחרי שהכנתי וטעמתי, אני כבר יודעת מה יהיה מתכון הדגל שלי.

מתכון מהיר הכנה ותקבלו את אותה תוצאה טעימה, אבל בריאה בהרבה, ללא תופעות לוואי וללא זמן עבודה ממושך. והטעם? מושלם, עשיר ומפנק עם מרקם שעושה חשק לעוד ועוד! 

 

ספר המתכונים של אודליה קוביחמי

ספינג' ללא גלוטן וללא ביצים
צילום: אודליה קוביחמי

למה באמת כדאי לכם: ספינג' ללא גלוטן

  • ספינג' בריא בהרבה, שאפשר לאכול ללא נקיפות מצפון!
  • מושלם לטבעונים ולכל מי שרגיש לגלוטן!
  • כל כך טעימים שלא צריך להיות רגיש לכלום כדי ליהנות!
  • מושלמים להכנה גם כשאין הרבה זמן!

שורה תחתונה: אם כבר ספינג' מרוקאי, אז מכינים את המתכון הזה ונהנים ממנו בכיף ובלי נקיפות מצפון!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

ספינג' ללא גלוטן וללא ביצים

ספינג' ללא גלוטן וללא ביצים

מעדן מדהים לחג שתמיד יפתיע את כולם בחווית טעמים מענגת בכל ביס מחדש.
ציון 4.65 על ידי 17 דירוגים
לדרג
כמות 0
באדיבות: אודליה קוביחמי

ציוד

סיר טיגון

המצרכים

  • ½ קילו תגמיש (של תמי)
  • 1 כף שמרים
  • 3 כוסות מים
  • 2 כפות סוכר
  • ¼ כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • שמים את כל המרכיבים במיקסר למשך לפחות 5 עד 7 דקות.
  • לאחר מכן שמים להתפתח של שעה וחצי בערך.
  • מוציאים מעט אוויר מהבצק, ואז לפני שמטגנים שמים קערית עם מעט שמן ומורחים על הידיים.
  • לוקחים עיגול בצק ומכדררים אותו ועושים חור באמצע וישר לשמן החם. לא צריך לכדרר לפני, ישר תוך כדי ההכנה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: ספינג'

אחרי ההתפחה לעשות עיגולים ולטיגון או לפניי?
אחרי התפחה של שעה וחצי בערך. אתמיל שמתי 3 שעות התפחה.. להוציא מעט אוויר מהבצק, ואז לפני שאת מטגנת שימי קערית עם מעט שמן תמרחי על הידיים קחי עיגול בצק תכדררי אותו ותעשו חור באמצע וישר לשמן החם.
איך אפשר ללא גלוטן???
עם קמח תגמיש. של תמי בן דוד. יוצא בדיוק כמו עם גלוטן.
ספינג' ללא גלוטן וללא ביצים
צילום: אודליה קוביחמי

רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

  1. 5 stars
    מתכון מוצלח, הפתיע אותי שהבצק תפח. הילדה הצליאקית נהנתה מאוד, גם לה היה ספינג' כמו כולם.

4.65 from 17 votes (16 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements