עוגת תפוחים בחושה מעלפת
כל אחד יוכל להכין במינימום מאמץ - מתכון קל ופשוט להכנה!
מתכון עוגת תפוחים בחושה משגעת פרווה מעולה של דבי וזאנה התותחית.
נהנים מטעם של עוגת תפוחים מעלפת עם מתכון קל ופשוט להכנה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
תבנית 24 ס״מ
המצרכים
- 4 ביצים
- ¼1 כוסות סוכר
- 2 כוסות קמח תופח
- 1 כוס שמן
- 1 כפית קינמון
- 4 תפוחי סמיט
- 2 כפות סוכר (דמררה)
אופן ההכנה
- להקציף את כל הביצים יחד עם 1 1/4 כוסות של סוכר עד לקבלת תערובת תפוחה.
- להוריד את המהירות, ואז להוסיף שתי כוסות קמח תופח, 1 כוס של שמן וכפית אחת של קינמון.
- לחתוך 4 תפוחי סמיט לקוביות קטנות. לערבב עם 2 כפות גדולות של סוכר דמררה ולהוסיף לתערובת הקמח.
- להעביר לתבנית 24 ס״מ שמשומנת היטב.
- לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך כ-45 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הבמה כולה שלכם:
עוגת תפוחים וקינמון
"תודה רבה דבי, יצאה סוףףף!"
ישראלה אזולאי
"הכנתי יצא מושלם!"
אתי לנקרי
"הכנתי. לא חסר נוזלים. יצא מושלם.
אי אפשר להפסיק לאכול!!!"
לינוי בלס כהן
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: עוגת תפוחים מושלמת מאת דבי וזאנה