בקערת המיקסר שמים את הקמח, השמרים והסוכר, מערבבים מעט ומוסיפים שמן, קרם קוקוס, חלמונים ואת תמצית הווניל. מתחילים בלישה וכשהבצק מתאחד מוסיפים מלח ולשים מספר דקות עד שהבצק אחיד וחלק.
מעבירים לקערה, מכסים ומתפיחים כשעתיים-שלוש עד שהבצק מכפיל את נפחו.
עד ההתפחה מכינים את המלית – מערבבים היטב ביחס ביחס של 1+1 את חומרי המלית, כך שעל כל כף קינמון, כף סוכר וכף קקאו. מחלקים את הבצק לכדורים קטנים, פותחים כל כדור וממלאים במלית
מסדרים בתבנית, מורחים ביצה ומפזרים מעט שומשום. מניחים לעוד חצי שעה של מנוחה כשהעוגות מכוסות בניילון נצמד. אופים בחום של 180 מעלות למשך 20 עד 30 דקות עד שמזהיב.
מכינים מראש את סירופ הסוכר ע"י ערבוב כל החומרים, מצננים וכשמוציאים את הסהרונים מברישים עם הסירופ