סופלה שוקולד פרווה הכי טעים
קינוח קלאסי ומהיר שהכי מומלץ להכין לאירוח, ואז נותר רק לקצור מחמאות!
סופלה שוקולד פרווה – הקינוח המושלם חוזר בגדול ויותר מושחת מתמיד!
מתכון לסופלה שוקולד הכי טעים שיש בהכנה קלילה ומהירה שלא מתפשרת על הטעם בכלל,
מכינים עם שוקולד עשיר ומפנק בנוסף לקוביית שוקולד בפנים להפתעה מתוקה.
קינוח קלאסי ומהיר שהכי מומלץ להכין לאירוח, ואז נותר רק לקצור מחמאות!
סופלה שוקולד פרווה הכי טעים
קינוח קלאסי ומהיר שהכי מומלץ להכין לאירוח, ואז נותר רק לקצור מחמאות!
לדרג
כמות 12 יחידות
ציוד
מידה: כוס חד פעמי לשתייה קרה
המצרכים
- 4 ביצים
- 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם )
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- ¾ כוס קמח
- מלח (קורט )
אופן ההכנה
- נתחיל בהמסת השוקולד מריר ושמן במיקרוגל.
- כעת נקציף במיקסר ביצים שלמות עם סוכר במשך חמש דקות.
- לאחר מכן נרצה להוסיף את תערובת השוקולד והשמן לקערת המיקסר ונמשיך להקציף כמה דקות.
- אחרי זאת נוסיף קמח וקורט מלח ונקציף כמה דקות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- נשפוך את התערובת לתוך מנג'טים ולכל אחד נוסיף קוביית שוקולד.
- נאפה בחום של 180 מעלות במשך 15 דקות בדיוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: סופלה שוקולד פרווה
הקוביות שוקולד זה בנוסף למאתיים גרם שוקולד שרשמת? כן, קוביית שוקולד בנוסף ל-200 גרם שוקולד. |
אופים על טורבו? אני אופה חום עליון תחתון. |
קמח תופח? לא, קמח רגיל. |
בלי אבקת אפיה? לא, אין צורך. |
להשאיר בחוץ או להכניס למקרר לאחר העשייה? אפשר להכניס למקרר אחרי יום -יומיים, ואז לחמם במיקרו כשמוציאים. |
הבמה כולה שלכם:
"רז אלופה!"
כנרת דבש
"מתכון מושלם!!!!! תודה רבה על השיתוף!"
סטלה רוח
"תודה רבה על המתכון, עשיתי עם הבת שלי
ביחד עם גלידה קרה מושלם!!!!"
לנה ברשדסקי
רק עוד דבר אחד אחרון!
הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- מרק חרירה מנחם ומשביע
- מרק קניידלך מתכון מנצח
- עוגת קרמבו – כי אין חורף בלי!
- קציצות בקר מושלמות לאחה"צ גשום
בא לכם עוד? עשרות מתכונים לחורף מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
המתכון הכי טוב לסופלה, יצא טעים ממש
תודה רבה!
היי זוהר,
מעולה, תענוג שנהנית!
היי,
כשכתוב שהמתכון מספיק ל12 יחידות לאיזה קוטר מתכוונים?
היי מיכל,
כפי שניתן לראות מהתמונות שצילמה בעלת המתכון, הכוסות החד פעמיים הם בגודל סטנדרטי.
תוכלי גם להשתמש בתבנית של 12 מאפינס.
בהצלחה!
קל מהיר וטעיםםםם!!!!!!!!
היי נאוה,
מעולה!! שמחים שנהנית מהמתכון 🙂
האם אפשר להכין את זה בתור מאפינס בלי לחמם?
המתכון כבר מיועד למאפינס, אבל לא ממש הבנו למה הכוונה בלי לחמם?
הי, אפשר להחליף את הקמח בקורנפלור או קמח תפא?
היי תמר,
כן, ואפשר גם להשתמש בקמח שקדים.
בהצלחה!
האם אפשר להקפיא? ואיך את ממליצה להפשיר/ להגיש לאחר הקפאה?
היי נירית,
אפשר בהחלט להקפיא, ולהגשה – לחמם בתנור, לא במיקרוגל.
בהצלחה 🙂
היי לאיזו כמות יחידות מספיק המתכון ?
היי יעל,
12 יחידות. בהצלחה!
היי,
אפשר להחליף את הקמח לקמח מצה או קמח תפו"א בשביל פסח?
היי שרה,
אפשר, כדאי לערבב קמח מצה וקמח תפו"א 50-50. אפשר גם להשתמש בקמח שקדים, אם את אוהבת.
בהצלחה!
הכנתי גרסה לפסח עם קמח ללא גלוטן – יצא מעולה !!!
💟💟💟
היי דנית,
איזה יופי! חג שמח 🙂
המתכן הכי טוב !!
והכי פשוט !!
ייצא מעולה
היי רות,
איזה כיף!! נשמח גם לראות איך יצא בקבוצה 🙂
מתכון פצצה!
לא הפסקתי לקבל מחמאות…
היי אדל,
תענוג לשמוע!!
מתכון מעולה! ממש קל להכנה! תודה רבה!
היי יסכה,
מעולה, נשמח גם לראות איך יצא בקבוצה 🙂
מתכון מעולה קל להכנה וכולם אוהבים ממליצה בחום😊
היי רונית,
תענוג לדעת שנהניתם מהסופלה 🙂
אם צילמת ובא לך להשוויץ, את מוזמנת להעלות בקבוצה
אותו דבר טעעעעעעים בטירוף
היי אפרת,
כיף גדול!! מוזמנת לשתף אותנו בתמונות בקבוצה 🙂
היי
אפשר להכין את הכל ושלים במקרר לכמה שעות ורק אז למזוק ולאפות?
היי מקסים,
כן בדיוק. בהצלחה!!
היי האם אופים על רשת או תבנית?
היי אושר,
אופים על תבנית. בהצלחה!
היי יש אפשרות להשאיר את הסופלה בחוץ לאיזה יומיים ככה?
היי דיקלה,
אכן כן, בהצלחה!!
הכנתי את הסופלה הזה וזה באמת סופלה מושלםםםםםםם
היי ענת,
שמחים מאוד שנהנית ממנו!! מוזמנת להשוויץ עם תמונה בקבוצה 🙂
האם אפשר להמיס את השוקולד ואת השמן בסיר??
היי שרה,
אכן כן, על האש הכי נמוכה. בהצלחה ושנה טובה!
עכשיו אני מכינה את זה
האם אפשר לעשים בלי שוקולדה?
אשמח לתשובה!!
בזמן הקרוב…..
היי נעמה,
אכן כן, בהצלחה!