| |

סופלה שוקולד פרווה הכי טעים

קינוח קלאסי ומהיר שהכי מומלץ להכין לאירוח, ואז נותר רק לקצור מחמאות!
בהשראת: רז שלום
ציון 4.54 על ידי 90 דירוגים
סופלה שוקולד פרווה

סופלה שוקולד פרווה – הקינוח המושלם חוזר בגדול ויותר מושחת מתמיד!

מתכון לסופלה שוקולד הכי טעים שיש בהכנה קלילה ומהירה שלא מתפשרת על הטעם בכלל,

מכינים עם שוקולד עשיר ומפנק בנוסף לקוביית שוקולד בפנים להפתעה מתוקה.

קינוח קלאסי ומהיר שהכי מומלץ להכין לאירוח, ואז נותר רק לקצור מחמאות!

ספר המתכונים של רז שלום

מתכון לסופלה שוקולד
צילום: רז שלום

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

סופלה שוקולד פרווה

סופלה שוקולד פרווה הכי טעים

קינוח קלאסי ומהיר שהכי מומלץ להכין לאירוח, ואז נותר רק לקצור מחמאות!
ציון 4.54 על ידי 90 דירוגים
לדרג
כמות 12 יחידות
באדיבות: רז שלום

ציוד

מידה: כוס חד פעמי לשתייה קרה

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם )
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • ¾ כוס קמח
  • מלח (קורט )

אופן ההכנה

  • נתחיל בהמסת השוקולד מריר ושמן במיקרוגל.
  • כעת נקציף במיקסר ביצים שלמות עם סוכר במשך חמש דקות.
  • לאחר מכן נרצה להוסיף את תערובת השוקולד והשמן לקערת המיקסר ונמשיך להקציף כמה דקות.
  • אחרי זאת נוסיף קמח וקורט מלח ונקציף כמה דקות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • נשפוך את התערובת לתוך מנג'טים ולכל אחד נוסיף קוביית שוקולד.
  • נאפה בחום של 180 מעלות במשך 15 דקות בדיוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: סופלה שוקולד פרווה

הקוביות שוקולד זה בנוסף למאתיים גרם שוקולד שרשמת?
כן, קוביית שוקולד בנוסף ל-200 גרם שוקולד.
אופים על טורבו?
אני אופה חום עליון תחתון.
קמח תופח?
לא, קמח רגיל.
בלי אבקת אפיה?
לא, אין צורך.
להשאיר בחוץ או להכניס למקרר לאחר העשייה?
אפשר להכניס למקרר אחרי יום -יומיים, ואז לחמם במיקרו כשמוציאים.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון לסופלה שוקולד
צילום: כנרת דבש

"רז אלופה!"
כנרת דבש

מתכון לסופלה שוקולד
צילום: סטלה רוח

"מתכון מושלם!!!!! תודה רבה על השיתוף!"
סטלה רוח

מתכון לסופלה
צילום: לנה ברשדסקי

"תודה רבה על המתכון, עשיתי עם הבת שלי
ביחד עם גלידה קרה מושלם!!!!"
לנה ברשדסקי

 

רק עוד דבר אחד אחרון!

הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

92 Comments

    1. היי מיכל,
      כפי שניתן לראות מהתמונות שצילמה בעלת המתכון, הכוסות החד פעמיים הם בגודל סטנדרטי.
      תוכלי גם להשתמש בתבנית של 12 מאפינס.
      בהצלחה!

    1. היי נירית,
      אפשר בהחלט להקפיא, ולהגשה – לחמם בתנור, לא במיקרוגל.
      בהצלחה 🙂

    1. היי שרה,
      אפשר, כדאי לערבב קמח מצה וקמח תפו"א 50-50. אפשר גם להשתמש בקמח שקדים, אם את אוהבת.
      בהצלחה!

      1. עכשיו אני מכינה את זה
        האם אפשר לעשים בלי שוקולדה?
        אשמח לתשובה!!
        בזמן הקרוב…..

4.54 from 90 votes (80 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements