עוגת גבינה פירורים הכי טעימה

עוגת גבינה פירורים מדהימה עם פיסטוקים, מתכון לעוגה מופלאה למראה עם טעם שיכבוש את כל מי שיאכל ממנה!
אין עוגה יותר מפנקת מעוגת גבינה פירורים איכותית! כולנו טעמנו אין־ספור עוגות פירורים וכולנו יודעים שלא כל המתכונים הכי טובים שיש. אז כדי שלא תבזבזו זמן במטבח על מתכון שהוא ככה־ככה, הבאנו לכם מתכון לעוגת גבינה פירורים שיפיל אתכם ואת כל האורחים שלכם מהרגליים!
מתכון פשוט ביותר להכנה ותקבלו עוגה מרשימה ואיכותית, חגיגית, מפנקת ובמילה אחת – חלומית! כיף לפתוח איתה את היום ולמען האמת, כיף לאכול ממנה בכל רגע נתון.עוגה עוצרת נשימה!

למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה פירורים
- עוגת גבינה פירורים הכי טעימה שתטעמו ושטעמתם אי־פעם!
- מתכון פשוט להכנה ולא צריך ידע מוקדם באפייה!
- עוגת פירורים מרשימה וחגיגית שתהפוך כל רגע לחגיגה של ממש!
- קינוח מושלם כשרוצים לגרוף מחמאות ולהרשים את האורחים!
שורה תחתונה: כשרוצים להפוך כל רגע דל לפינוק של ממש, אוכלים עוגת גבינה עם פירורים ופיסטוקים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

עוגת גבינה פירורים הכי טעימה
ציוד
המצרכים
לתחתית והפירורים:
- ½2 כוסות קמח
- ½ שקית אבקת אפייה (5 גרם)
- 2 כפות סוכר
- 1 חבילה חמאה (200 גרם )
- 3 חלמונים
- ½ כוס פיסטוקים (קלויים טחונים גס)
למילוי:
- 2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל)
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
- ¼ כוס סוכר
- 1 חבילה גבינת מסקרפונה (250 גרם)
- 1 חבילה גבינה לבנה (500 גרם )
למוס:
- 2 חפיסות שוקולד לבן (200 גרם)
- ¼ כוס חלב
- ½ כוס פיסטוקים (קלויים - טחונים היטב עם כף שמן למחית)
- 1 כף אבקת סוכר
לקישוט:
- ½ כוס פיסטוקים ( טחונים גס)
- פירורים (מעט)
אופן ההכנה
- לשים את המצרכים של הפירורים וללוש עד לקבלת בצק.
- לחלק את הבצק ל 2 - חלק אחד לשים בתבנית עגולה 24 ולחורר עם מזלג ולאפות 180 מעלות בערך 20 דקות .
- את החלק השני לרדד בין 2 נייר אפיה להניח בתבנית של התנור לעשות חורים ולאפות בערך 20 דקות ולקרר היטב.
- להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, סוכר לקבלת קצפת יציבה, להוסיף את הגבינות ולהקציף עוד קצת.
- להעביר לתבנית העגולה עם שקף מסביב חצי כמות ולפזר מעל חצי מכמות הפירורים ומעל את יתרת הבלילה., ולהכניס למקפיא לשעה.
להכנת המוס:
- לשים בקערית שוקולד עם החלב ולחמם במיקרוגל 30 שניות להוציא לערבב היטב ולתת להתקרר.
- להכין את המחית פיסטוק.
- לטחון היטב במעבד מזון את הפיסטוק עם כף אבקת סוכר וכף שמן ממש טוב לקבלת מחית .
- להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ו-2 כפות אינסטנט פודינג לקבלת קצפת.
- לערבב את השוקולד עם מחית פיסטוק ולהוסיף לקצפת לערבב .
- להוציא מהמקפיא את העוגה להוסיף את המוס ולפזר מעל פירורים ופיסטוקים ולהכניס למקפיא לשעתיים להתייצבות.
- להוציא להעביר לצלחת הגשה ולהעביר למקרר.
שאלות נפוצות: עוגת גבינה פירורים מדהימה
מאיפה השקוף הזה? הוא רב פעמי? כן בחנות כלי בית הבת שלי קנתה, רוחצים אותו וגוזרים לפי מידה. |


רק עוד דבר אחד אחרון!
יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?
עוד מתכונים מעניינים באתר
- קינוחי כוסות פררו רושה
- אסאדו בתנור קל ומרשים
- עוגת מספרים ליום הולדת
- עוגת אלפחורס מרשימה במיוחד
- חלת מפתח לסגולה ובריאות
- מתכון אוזני המן מנצח
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חגיגיים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!