מנת פרגית במחבת תענג אתכם בתוך דקות עם נתחים מעולים ועסיסיים של פרגיות מקורמלות עם בצל ושום
בהשראת: ג'קי קורדובה
ציון 4.06 על ידי 19 דירוגים
כמה מנות מהממות אתם מכירים שמכינים ב-10 דקות בלבד, ומקבלים מנה אליפות סופר טעימה ומשביעה שכל המשפחה תטרוף?
אז הנה אחת כזאת מושלמת באמת – מנת פרגית במחבת שתענג אתכם בתוך דקות עם נתחים מעולים ועסיסיים של פרגיות מקורמלות עם בצל ושום מלאי ארומה משכרת וצבע חום-זהוב יפהפה ופותח תיאבון.
והכי כיף? מתכון לפרגיות במחבת יהיה הדבר הכי קל שתכינו. מערבבים עם הנתחים עם מגוון תבלינים מעולים, מטגנים וזוללים… מושלם לארוחת צהריים או בשבת לצד אורז לבן, פירה וסלט גדול ורענן!
מניחים את הפרגיות בקערה או בצלחת עם שמן זית, מלח פלפל שחור גרוס, פפריקה וכמון.
בינתיים מטגנים בצל את הבצלים על אש נמוכה עד שהם מתקרמלים ומקבלים צבע חום זהוב. מוסיפים את הפרגיות ואת שיני השום על אש נמוכה ולאט לאט הופכים לשני הצדדים עד שמשחימה.
שימו לב, לפרגית לוקח קצת יותר זמן במחבת לעומת חזה עוף.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
צילום: ג'קי קורדובה
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
רק עוד דבר אחד אחרון!
שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!