|

מרק תירס עשיר עם ביצה

מרק תירס עשיר ומפנק כמו במסעדות. מתכון קל למרק טעים ומפנק!
בהשראת: אורית לוי
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
מרק תירס עשיר, מרק תירס מתכון

מרק תירס עשיר וטעים כמו במסעדות! מתכון אחד לאחד של מרק תירס שתמיד כיף וטעים לאכול!

פעם חשבתי שמ‎רק תירס מסובך להכנה ונהגתי לאכול אותו רק במסעדות, עד שיום אחד מצאתי מתכון למרק תירס שיצא לי מושלם ולא יכול היה לצאת טוב יותר!

אז אם אתם אוהבים מרק תירס וגם אתם נוהגים לאכול אותו רק מסעדות, הגיע הזמן שתתחילו להכין אותו בבית! מתכון קליל ביותר להכנה אפשר להכין בכל זמן וליהנות ממר‎ק תירס אמיתי בבית בדיוק כמו במסעדות!

מרק תירס עשיר
צילום: אורית לוי

למה באמת כדאי לכם: מתכון למרק תירס

  • אפשר להכין עם תירס קפוא במקום תירס מקופסה!
  • מתכון קליל ומהיר שאפשר להכין גם בימים עמוסים!
  • מרק תירס עם ביצה עשיר ומפנק לימי החורף הקרים!
  • מרק טעים שגם הילדים תמיד ישמחו לאכול!

 

שורה תחתונה: תביאו בחשבון שאחרי שתאכלו מהמרק הטעים הזה, יותר לא תאכלו אותו במסעדות!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

מרק תירס עשיר, מרק תירס מתכון

מרק תירס עשיר עם ביצה

מרק תירס עשיר ומפנק כמו במסעדות. מתכון קל למרק טעים ומפנק!
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: אורית לוי

ציוד

בלנדר
סיר לבישול

המצרכים

  • 2 קופסאות תירס (מסוננות)
  • מלח (לפי הטעם)
  • 4 כפיות סוכר
  • 2 כפות קורנפלור (מהול בכוס מים רותחים - לא חייב)
  • 1 שקית מרק תירס מוכן (63 גרם)
  • 1 כף שמן שומשום / קנולה
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 5 כוסות מים
  • 2 ביצים

אופן ההכנה

  • נטחן קופסת שימורים אחת בבלנדר או במוט ידני עד למחית.
  • נעביר לסיר ומוסיפים גם את הקופסה השנייה ואת המים.
  • נביא לרתיחה ומוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהקורנפלור והביצים.
  • את הקורנפלור נערבב טוב להמסה עם המים החמים.
  • שופכים למרק ונערבב היטב היטב. מבשלים עשר דקות.
  • נטרוף את הביצים טוב טוב, מזלפים באיטיות למרק ובעזרת מזלג נערבב היטב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מרק תירס עשיר

איך מזלפים?
פשוט שופכים באיטיות את הביצים הטרופות למרק ואז מקשקשים היטב עם מזלג בתוכו. הן מוכנות בשניות כי המרק חם.
אפשר תירס של סנפרוסט?
בהחלט! בערך 600 גר' סה"כ. 300 לסיר ו – 300 לטחון.
חייב רוטב סויה ועם אין במה נתן להחליף?
הוא מוסיף המון המון. את יכולה לוותר אבל הטעם לא יצא מושלם.
חייב גם סוכר?
כן – שימי סוכרזית או סוכר חום דמררה אם את לא זורמת עם סוכר רגיל.
כמה זמן מבשלים אחריי שהוספנו את הביצים?
5 דקות.

 

מרק תירס מתכון
צילום: אורית לוי

רק עוד דבר אחד אחרון!

הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

11 Comments

  1. למפרסמת המתכון שלום, בהמשך לשאלתי לגבי שקית מרק תירס, חיפשתי בכל הרשתות הגדולות את השקית הזאת, חוץ מאשר לקנור שיש והיא
    בכלל בכמות של משהו כמו 40 גר' אם אפשר אולי לדייק ולכתוב של מי השקית, הבנתי שברשת סטופ מארקט עוד נשים חיפשו, אשמח ואודה
    על המידע הנ"ל, בתודה מראש, מרים.

    1. היי מרים,
      לא בטוחים באיזו חברה מדובר, אבל את יכולה לקנות את האבקה של קנור ולהשתמש בשקית וחצי. אין צורך להיות מדויקים על הגרם.
      בהצלחה 🙂

    1. היי אלברט,
      אפשר להשתמש בכל אבקת מרק תירס העיקר שמוסיפים בערך כ-60 גרם.
      בהצלחה 🙂

  2. למפרסמת המתכון שלום, אשמח לבדוק בקשר למרכיבי המרק, כתוב 2 קופסאות תירס, וחוץ מזה כתוב גם שקית מרק תירס, ואילו באופן ההכנה, השקית לא מוזכרת, אשמח לברר זאת, בתודה מראש, מרים.

    1. היי מרים היקרה,
      בשלב 3 כתוב להוסיף את שאר המרכיבים חוץ מהקורנפלור והביצים. בשלב הזה מוסיפים את שקית המרק.
      בהצלחה 🙂

  3. הי, ברשימת המצרכים כתבת 2 קופסאות תירס מסוננות. בהוראות ההכנה את כותבת לרסק קופסה אחת ואת השניה כולל המים… זה סותר את ההתחלה, שצריך לסנן את המים…

4.30 from 10 votes (10 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements