| |

מק עדשים כתומות מושלם

מתכון למרק עדשים כתומות שמכינים בקלות וללא השרייה מקדימה. טעים ומפנק!
בהשראת: דורית אלישע
ציון 4.23 על ידי 18 דירוגים
מרק עדשים אדומות, מתכון למרק עדשים כתומות

מרק עדשים כתומות הכי קל להכנה ואחד המזינים שיש! מתכון פשוט למרק משגע שכיף לאכול בימים קרים!

אחד המרקים המובילים אצלנו הוא מרק כתום עם עדשים, מרק עדשים אדומות, שאני מכינה במהירות ותמיד יוצא טעים והכי מפנק לאכול ביום קר, נוסף על הערכים הבריאותיים שלו!

אז דאגנו לכם למתכון הזה, שתמיד מנצח ולא משנה מתי תכינו יהיה לכם כיף לאכול את המרק הזה. מתכון מהיר להכנת מרק עדשים כתומות, שלא דורש השרייה מקדימה ובכמה פעולות יש לכם מרק על האש שמפיץ ריח מעורר תיאבון בכל הבית!

מרק עדשים מתכון
צילום: דורית אלישע

למה באמת כדאי לכם: מתכון למרק עדשים כתומות

  • מתכון פשוט מאוד ואין צורך בהשרייה מקדימה של העדשים!
  • אחד המרקים הטעימים שיש, עם כמה שהם פשוטים להכנה!
  • מרק מזין ועשיר שכדאי לאכול בימים קרים לחיזוק הגוף!
  • אין כמו מרק מפנק ביום קר, שיחמם את הגוף ויעלה חיוך!

שורה תחתונה: יש מרקים שהם הפקה, המתכון הזה מהיר עד לא תשימו לב ואתם כבר יושבים לאכול!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מרק עדשים אדומות, מתכון למרק עדשים כתומות

מק עדשים כתומות מושלם

מתכון למרק עדשים כתומות שמכינים בקלות וללא השרייה מקדימה. טעים ומפנק!
ציון 4.23 על ידי 18 דירוגים
לדרג
באדיבות: דורית אלישע

ציוד

סיר בישול בינוני

המצרכים

  • 4 בצלים
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות שמן
  • 3 גזרים
  • 2 תפוחי אדמה
  • 1 צרור שמיר
  • ½ ראש סלרי (מגורר)
  • 1 כוס עדשים אדומות
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • ½ כפית כורכום
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • נקצוץ ונטגן בצל אחד עד שהוא מקבל שקיפות.
  • נוסיף את שיני השום וגזר אחד מגורד. נמשיך לטגן מעט תוך כדי ערבוב.
  • יש לחתוך את הגזר ותפוחי האדמה לקוביות ולהוסיף לתבשיל יחד עם בצלים שלמים ולמלא את הסיר עד החצי במים.
  • הוסיפו את אבקת המרק והתבלינים ובשלו במשך חצי שעה.
  • לאחר מכן להוסיף את העדשים ולבשל עוד חצי שעה.
  • בשלב זה תצטרכו גם להוסיף עוד מים רותחים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מרק עדשים כתומות

כמה מים רותחים אחרי ששמים את העדשים?
3/4 מים בסך הכל בסיר.
יש צורך להרתיח את העדשים לפני שמכניסים למרק?
לא, אין צורך.
האם יש להשרות עדשים?
את העדשים האדומות, אין צורך להשרות.
מה עם השמיר מתי להוסיף?
אני מוסיפה בזמן הבישול.
למה יש צורך בגזר מגורד גס וגם בגזרים שלמים?
נותן צבע יפה למרק.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון למרק עדשים כתומות
צילום: אייר מילר

"תודה על המתכון!"
אייר מילר


רק עוד דבר אחד אחרון!

הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: מרק עדשים מתכון מאת דורית אלישע

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements