עוגת שיש פרווה רכה, נימוחה ואיכותית
הנה היא באה במיוחד לסופ"ש - עוגת שיש פרווה רכה, נימוחה ואיכותית, כי אחרת לא יישאר לכם... שוקולד, קצת קפה, ערבוב קל – והיא מחכה לכם על השיש לפינוק מתוק לכל המשפחה!
שוב סופ"ש בפתח, שוב התלבטות במה נפנק הפעם את בני המשפחה, ושוב החיפוש אחר קינוח שגם יהיה פרווה, גם טעים, גם רך וגם אהוב על כולם…
לכל אלו יש תשובה אחת מוחצת – עוגת שיש פרווה רכה, נימוחה ואיכותית, שמכינים בזריזות ואוכלים במהירות, כי אחרת לא יישאר לכם…
חומרים מצוינים, שילוב מהמם של שוקולד מריר, קמח שקדים עשיר ואספרסו משובח עם מרכיב ייחודי של שמן זית – וקיבלתם את עוגת השבת הכי רכה, קלה ונמסה שתוכלו להכין לסופ"ש מפנק ומתוק!
למה באמת כדאי לכם: עוגת שיש פרווה
- שילוב מהמם של שוקולד מריר, קמח שקדים עשיר ואספרסו משובח ומלא ארומה מופלאה
- מכינים בזריזות, אוכלים במהירות (כי אחרת לא יישאר לכם פירור)
- תמיד תחכה לכם על השיש לפינוק מתוק לכל המשפחה!
שורה תחתונה: עוגת השבת הכי קלה שתעשה לכם סופ"ש מפנק ומתוק…
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? עוגת שיש פרווה
עוגת שיש פרווה רכה, נימוחה ואיכותית
הנה היא באה במיוחד לסופ"ש - עוגת שיש פרווה רכה, נימוחה ואיכותית, כי אחרת לא יישאר לכם... שוקולד, קצת קפה, ערבוב קל – והיא מחכה לכם על השיש לפינוק מתוק לכל המשפחה!
לדרג
המצרכים
- 2 ביצים
- ½ סוכר קנים חום
- ½ שמן זית
- ⅓ כוס חלב סויה + 2 גפות
- 50 גרם שוקולד מריר איכותי עדיף 85% מוצקי קקאו
- 1 כוס קמח כוסמין מלא
- ½ כוס כוס קמח שקדים
- 1 כפית אבקת אפייה
- 3 כפות תמצית אספרסו /קפה
אופן ההכנה
- בקערה קטנה נמיבס במיקרו שוקולד מריר ו-2 כפות חלל סויה.
- נטרוף בקערה ביצים עם סוכר, נוסיף שמן, 1/3 כוס חלב סויה ואספרסו. נוסיף קמחים ואבקת אפייה ונערבב לאיחוד.
- נעביר 3/4 תערובת לתבנית אינגליש קייק גדולה מרופדת בנייר אפייה. את יתרת הבלילה נערבב עם השוקולד המומס, נמדוד את בלילת השוקולד מעל הבלילה הבהירה ונערבב בעזרת קיסם ארוך ליצירת דוגמת שיש.
- נכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות לאפייה של 30-35 דקות עד שהעוגה מזהיבה יפה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם