עוגת גבינה אפויה גבוהה ומרשימה
עוגת גבינה אפויה גבוהה במראה מרשים לאירוח! מתכון לעוגת גבינה אפויה ללא תחתית ומרשימה ביותר!
אם גם לכם מתחשק לתפוס כפית ולטעום מיצירת האומנות המושלמת שרואים בתמונה, נראה שהמתכון הזה בדיוק עבורכם! מתכון לעוגת גבינה אפויה גבוהה במיוחד שאפשר להכין גם בתבנית פס ויהיה לכם פס עוגת גבינה אפויה.
עוגה מושלמת לפתוח איתה את הוקר לצד הקפה, מושלמת יותר ליהנות ממנה אחר הצהריים כשמתחשק משהו מתוק והכי מושלמת להגשה באירוח, כי המראה שלה כל כך מרשים ומזמין, שאין ספק שכל האורחים יפלו ברשת שלכם! מתכון קל ביותר לעוגת גבינה אפויה שאסור לפספס!
למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה אפויה
- עוגה גבוהה ומרשימה שתרשים את כל האורחים ברגע אחד!
- כל כך טעימה ומפנקת שתחפשו סיבות ותירוצים להכין אותה!
- מתכון קל ביותר שכל אחד יכול להכין בלי הרבה הבנה באפייה!
- מתכון מהיר הכנה שאפשר להכין גם כשאורחים לא צפויים מודיעים שהם בדרך!
שורה תחתונה: תביטו בתמונה של העוגה הזו ותגידו לנו שלא מתחשק לכם לאכול ממנה! אתם עוד כאן?
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגת גבינה אפויה גבוהה ומרשימה
ציוד
המצרכים
- 6 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 חבילה גבינה לבנה (750 גרם )
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 גביע שמנת מתוקה (250 גרם )
- 3 כפות קורנפלור
אופן ההכנה
- בקערה גדולה נערבב גבינה, חצי כוס סוכר, אינסטנט, חלמונים, קורנפלור, ותמצית וניל.
- נקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר, ונוסיף לתערובת הגבינה ונקפל בעדינות.
- נקציף שמנת מתוקה לקצפת רכה, נוסיף לתערובת, נקפל עד לקבלת תערובת אחידה.
- נסדר נייר כסף בתוך תבנית תנור ומעל נייר אפיה, נניח רינג ונעטוף עם נייר כסף.
- לצקת את התערובת (אין צורך לשמן תבנית).
- נכניס לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות עם תבנית מים, ואופים במשך שעה (לא פותחים את התנור!).
- לאחר אפייה מכבים ומשאירים את העוגה בתנור שעה נוספת. לאחר מכן נכניס למקרר לשעתיים, ואז נעביר לכלי הגשה.
הערות וטיפים
- ניתן להכין ברינג מרובע, לחתוך לשניים ואז מתקבלים שני פסים או בשתי תבניות אינגליש קייק עמוקות (20X7.5).
- קישור לתמונה של התבנית כאן.
שאלות נפוצות: עוגת גבינה אפויה ללא תחתית
מרפדים את התבנית בנייר אפייה? אין צורך. |
מה הכוונה תבנית מים? פשוט לשים בתחתית התנור כלי עם מים? תבנית עם מים. |
אני תמיד עושה את העוגה הזאת חבל על הזמן. אבל אם שש בצים אבל תמיד היא יורדת לי עף פעם היא לא נשארה קמו שהיא עולה. אני עושה בדיוק קמו המתכון הזה. אם יש לך תשובה לה העוגה יורדת לי תודה אם תיתני לי תשובה לשאלה שלי! עם התבניות והמתכון שלי, אין סיבה שלא תצליחי. |
הבמה כולה שלכם:
"זאת העוגה היום הכנתי!"
זהבה גוטמן
"עוגת גבינה קלאסית מעלפת…!"
ענבל שרון
תמי בר-ישי
רק עוד דבר אחד אחרון!
ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חלבייםמושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
לכמה תבניות אינגליש המתכון ?
היי שרה,
אפשר ב-2 תבניות אינגליש או תבנית עגולה 24/22.
בהצלחה!
עוגת הגבינה הכי טעימה, אוורירית וגבוהה שקיימת.
מאז שהכרתי את המתכון שלכם- מכינה רק אותה וכולם מלקקים את האצבעות.
מכינה בתבינת זכוכית מלבנית גדולה ומאוד מרוצה מהתוצאות.
תודה על מתכון נפלא- כן ירבו !!!
היי טלי,
תענוג לדעת שאתם נהנים ככה מהעוגה!
נשמח גם שתפנקי אותנו בתמונות בקבוצה אם בא לך 🙂
העוגה נראת מושלמת!!
אם אכפיל את הכמויות לתבנית גדולה יותר, תהיה אפיה ארוכה יותר?
האם זה בכלל מומלץ?
היי לילך,
תבנית גדולה יותר אומר שהעוגה פחות גבוהה, אז לא, אין צורך לאפות זמן רב יותר.
בכל מקרה, תמיד מומלץ לבדוק לפני שמסיימים את האפייה.
בהצלחה 🙂
העוגה נראית מדהים! האם ולמה ניתן להחליף את השמנת המתוקה? והאם גבינה לבנה רגילה 5% מתאימה?
היי דנה,
את בהחלט יכולה להמיר לגבינה לבנה 🙂
בהצלחה!
אפיה ב 180 מעלות
בטורבו או חום עליון תחתון
תודה
היי עליזה,
לאפות בתוכנית רגילה.
בהצלחה 🙂
מזה תוכנית רגילה ?
היי אורלי,
אפייה של חום עליון ותחתון, לא טורבו.
בהצלחה 🙂
כתוב בכותרת בציפוי קרם וניל אבל במתכון עצמו אין שום ציפוי
היי ליזה,
מתנצלים מאוד אך חלה טעות במתכון, אין בו קרם וניל.
שלום ,
לא הצלחתי להבין את השלב של העיטוף הרינג בנייר כסף, האם לעטוף רק את הרינג מבחוץ או גם מבפנים?
אם רק מבחוץ זה אומר שהרינג נשאר חשוף ללא נייר אפייה או שימון ? יוצקים לתוכו את הבלילה והיא לא תידבק לרינג ?
תודה מראש
בבקשה תמונה שמסבירה את מה שרשום בלחיצה כאן.
היי למה העוגה שעשיתי שלך יצאה ממש נמוכה בהתחלה תפחה מאוד ולאחר מכן ירדה ממש וישיתי לפי ההוראות מה לא היה נכון אודה לתשובה רוצה שהעובדה תצא להבא גבוהה
היי רינה, תודה על התגובה שלך 🙂
נשמח אם תפרטי קצת יותר כדי שנוכל להבין איפה בדיוק היתה תקלה. מקווים שנוכל לעזור!
שמנת מתוקה או חמוצה ? במתכון של אתי ממן בפייסבוק כתוב שמנת חמוצה .
שמנת מתוקה.
היי
איזה מס' רינג צריך
ואם אין לי רינג האם אפשר בתבנית עגולה או אינגליש
אשמח לשמוע גם איזה מס' תבנית
???
מה זה הרינג??
המתכון מתאים לתבנית קפיץ או לרינג סטנדרטי בקוטר 24 ס״מ.
שלום אתי,
בתמונה העוגה מלבנית, במרשם כתבת לאפות ברינג. ראשית אם ברינג, איזה קוטר? ואם רוצים עוגה כמו בתמונה באיזו תבנית להשתמש (אורך, רוחב, ועומק)
תודה,
סיגלית
המתכון מתאים לתבנית קפיץ או לרינג סטנדרטי בקוטר 22 או 24 ס״מ. ניתן להכין ברינג מרובע, לחתוך לשניים ואז מתקבלים שני פסים כמו בתמונה. בהצלחה!
איזה גודל הרינג?
המתכון מתאים לתבנית קפיץ או לרינג סטנדרטי בקוטר 22 או 24 ס״מ. ניתן להכין ברינג מרובע, לחתוך לשניים ואז מתקבלים שני פסים כמו בתמונה. בהצלחה!
מכינה שנים מצאתי בזמנו דרך האתר זה נקרא עוגת בית מלון ללא הפרדת ביצים יוצא פצצה
מעולה. רק להוסיף מעט גרדה של לימון או תפוז
העוגה נראית מעולה. מה גודל הרינג שלתוכוו יוצקים את התערובת?
המתכון מתאים לתבנית קפיץ או לרינג סטנדרטי בקוטר 22 או 24 ס״מ. ניתן להכין ברינג מרובע, לחתוך לשניים ואז מתקבלים שני פסים כמו בתמונה. בהצלחה!
אין צורך בשמן ?
היי טלי,
לא, אין צורך.
בהצלחה!
לא ברור הסידור של התבנית עם הנייר כסף והנייר אפייה
המתכון מתאים לתבנית קפיץ או לרינג סטנדרטי בקוטר 22 או 24 ס״מכאן. ניתן להכין ברינג מרובע, לחתוך לשניים ואז מתקבלים שני פסים כמו בתמונה. בהצלחה!
האם אפשר בסיר גחנון
היי ניני,
אפשר ועוד איך, רק לשמן אותו היטב מבפנים.
בהצלחה!
זה נקרא עוגת בית מלון והיא טעימה מכינה כבר כמה שנים
היי אור!
שמחים שאהבת את המתכון 🙂
אפשר גם לשתף איתנו תמונה בפוסט של המתכון בקבוצה שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
נראה מעולה אבל איפה הקרם וניל?
היי חגית,
מתנצלים מאוד אך חלה טעות במתכון, אין בו קרם וניל.