קציצות ירק בתנור יעשו יופי של ארוחה לצמחונים, לילדים, לכל המשפחה, לכל ארוחה. הכנה קלה, טעמים בריאים של כל ירק שאוהבים –ויש לכם לביבות ירק שזופות, יפות ועסיסיות
בהשראת: אביבה קמחי
ציון 4.18 על ידי 28 דירוגים
לצמחונים, לילדים, לכל המשפחה, לכל ארוחה – אין כמו קציצות ירק בתנור – שזופות, זהובות, יפות, וכל כך עסיסיות וטעימות.
לביבות ירק בתנור יעשו לכם יופי של ארוחה בהכנה קלה, ללא טיגון ועם מעט שמן, עם עושר טעמים בריאים נהדרים של קישואים וגזר, או כל ירק אחר שאוהבים – פטריות, כרובית, ברוקולי, תפוחי אדמה ועוד ועוד.
הסוד שלהן להראות כל כל מושלמות נעוץ בקצת מיונז שגם מוסיף עומק טעמים נוסף וגם מחבר הכל לעיסה אחת אחידה ויפה.
נערבב יחד את כל המרכיבים, נניח נייר אפייה על תבנית ונרסס במעט שמן. נסחט מעט נוזלים, ניצור קציצות עם כף, נרסס שמן קצת מלמעלה ונכניס לתנור שחומם מראש על גריל 250 מעלות. לאפות עד לקבלת צבע חום ולהפוך לצד השני.
הערות וטיפים
שימו לב, הקפידו להוסיף קצת מיונז שגם מוסיף להם עומק טעמים נוסף וגם מחבר את כל המרכיבים לעיסה אחת אחידה ויפה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
צילום: אביבה קמחיצילום: אביבה קמחי
הבמה כולה שלכם:
קציצות ירק מושלמות
גם אני הכנתי היום…
יהודית אבישר
צילום: יהודית אבישר
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
רק עוד דבר אחד אחרון!
שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!
טבעונים אוכלים ביצים ומיונז?
היי,
המילה טבעונים לא מופיעה במתכון, אלא צמחונים. ממה שידוע לנו, יש צמחונים שאוכלים ביצים.
בהצלחה 🙂