| |

עוגת לוטוס שכבות קרה

עוגת לוטוס מטריפה, שמכינים מכינים בקלות. מתכון לעוגה מפנקת ומרשימה במיוחד!
בהשראת: נורית ג.
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
עוגת לוטוס שכבות, עוגת לוטוס קרה

עוגת לוטוס מפנקת, עשירה ומרשימה ביותר שחובה לטעום! מתכון לעוגת לוטוס מפנקת שכל ביס ממנה שמימי!

אם אתם רוצים לפנק ממש את המשפחה והאורחים ולהרשים אותם בלי לצאת מדעתכם בהכנות מטורפות, אז יש לנו עוגה שתעשה עבורכם את העבודה ובגדול!

מתכון של עוגת לוטוס שכבות , שמכינים בקלות וכל שכבה בה פינוק מטורף ויחד היא פשוט אלוהית! עוגת לוטוס קרה ומרעננת, מפנקת, חלומית שמיימית, משגעת שלא תפסיק לגרוף מחמאות!

ספר המתכונים של נורית ג.

מתכון לעוגת לוטוס
צילום: נורית ג.

למה באמת כדאי לכם: עוגת לוטוס מתכון

  • עם מראה מרשים שכיף להגיש לאורחים בכל מועד!
  • עוגה מפנקת להגשה בכל רגע נתון לצד הקפה או לצד התה!
  • מתכון קל ביותר שכל אחד יכול להכין ותמיד יוצאת טעימה!
  • מתכון לעוגה שכל ביס ממנה הוא חוויה שמימית בלתי נשכחת!

שורה תחתונה: רוצים לגרום למשפחה והאורחים לחוות חוויה יוצאת דופן? עוגה משגעת לא מהעולם הזה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת לוטוס שכבות, עוגת לוטוס קרה

עוגת לוטוס שכבות קרה

עוגת לוטוס מטריפה, שמכינים מכינים בקלות. מתכון לעוגה מפנקת ומרשימה במיוחד!
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: נורית ג.

ציוד

תבנית גודל 26
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לתחתית:

  • עוגיות לוטוס (350 גרם)
  • 1 חבילה חמאה (100 גרם - מומסת קלות)
  • 2 כפות מייפל (לא חובה)

לקצפת:

  • 3 חבילות שמנת מתוקה (750 מ"ל)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 כוס חלב

לציפוי העוגה:

  • ½1 צנצנות ממרח לוטוס (האדום צריך טיפה פחות כל אחד וטעמו.)

אופן ההכנה

לתחתית:

  • לטחון לטחינה דקה את כל המצרכים של התחתית ביחד.
  • בתבנית לשטח הפירורים ולהדק טוב טוב.
  • מה שנשאר מהפירורים להשאיר בצד כי נצטרך אותם לאחר כך.
  • את התבנית נכניס לתנור ל-180 מעלות ל7-9 דקות. להוציא ולקרר.

לעוגה:

  • נכניס את צנצנת הלוטוס לקערית עמוקה עם מים רותחים שתימס מעט.
  • להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל והכוס חלב עד לקבלת קצפת טובה ויציבה.
  • את הקצפת נחלק בעדינות לשתיים. קערה אחת של קצפת להכניס למקרר.
  • בקערה הנותרת להכניס כ - 2 כפות ממרח לוטוס (שבינתיים נמס ונהפך נוזלי).
  • לערבב בעדינות בעזרת לקקן.
  • לטעום מעט אם יש צורך להוסיף עוד מעט מהלוטוס ולערבב בעדינות בעזרת לקקן.
  • להגיע לצבע בהיר וטעם עדין של הלוטוס.
  • לצקת קצפת הלוטוס לתבנית .
  • לשטח היטב היטב שלא יהיה אויר בקצפת.
  • להכניס למקפיא לכחצי שעה - שעה (כדי ששתי הקצפות לא יתערבבו)
  • להוציא מהמקפיא לפזר מעל בעדינות מפירורי הלוטוס שהשארתם בצד. לפזר בצורה אחידה בעדינות.
  • למרוח הקצפת הלבנה מעל ליישר למעלה בעזרת פלטה.

ציפוי העוגה:

  • להמיס את ממרח הלוטוס בעזרת קערית ומים רותחים כך שהממרח יהיה נמס ונוזלי לחלוטין.
  • להוציא העוגה וחשוב מאוד לעבוד מהר כי אחרת הממרח יקפא לפני שנמרח על כל העוגה.
  • כעת לשפוך הממרח על העוגה ומיד להטות את העוגה לכל הכיוונים כדי שכל העוגה תצופה בלוטוס.
  • לאחר שהציפוי יתקשה לקחת בעזרת כפית מהממרח הנמס והנוזלי (לחמם שוב הממרח אם יש צורך) ולקשקש מעל העוגה בצורה אחידה ויפה.

הערות וטיפים

עדיף להשאיר העוגה במקפיא עד לכשעה לפני ההגשה!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:
עוגת לוטוס קרה
צילום: שירלי אברהם פז

"תודה על המתכון !"
שירלי אברהם פז


רק עוד דבר אחד אחרון!

ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת‎ לוטוס מתכון מאת נורית ג.

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements