סלט פסטה קר 10 דקות

סלט פסטה קר עם בולגרית, סלט פסטה צבעוני וטעים שכיף לאכול ופשוט מאוד להכין! סלט עשיר שיכול להיות מנה עיקרית או בתור תוספת לארוחה.
סלטים תמיד טעימים ומשדרגים את הארוחה, אבל כשרוצים לאכול סלט בתור מנה עיקרית, במקרים רבים המנה ממלאה לזמן קצר מאוד ואנחנו מוצאים עצמנו מחפשים מה לנשנש מהר מדי לאחר הארוחה.
קבלו מתכון לסלט ממלא, שלא ישאיר אתכם רעבים. סלט פסטה קר עם בולגרית, זיתים שחורים, עגבניות שרי ובזיליקום, שמשתלבים זה עם זה באופן מושלם וכל ביס מעלה חיוך! מתכון קל של סלט פסטה שלא תפסיקו להכין!

למה באמת כדאי לכם: סלט פסטה קר 10 דקות
- מתכון לסלט פסטה קר, טעים ועשיר לפינוק אולטימטיבי לכל המשפחה!
- מתכון קל ביותר שכולם יכולים להכין ויש גם סרטון עזר!
- סלט שיכול להיות תוספת לארוחה, אבל יכול להיות ארוחה בפני עצמה!
- מנה בריאה ומזינה שמתאימה גם לשומרי המשקל!
שורה תחתונה: סלט טעים ואיכותי שמוסיף צבע לשולחן וחיוך לכולם. מתכון קל כל כך שאין מצב שלא מכינים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

ציוד
המצרכים
- 1 חבילה פסטה (400 גרם - מסולסלת של ברילה)
- 1 כוס זיתים (שחורים טבעות)
- 20 עגבניות שרי (חצויות)
- 200 גרם גבינה בולגרית (חתוכה לקוביות (או פטה או פטינה ))
- 1 צרור עלי בזיליקום (טריים חתוכים גס)
- ½ בצל סגול (חתוך לטבעות)
לרוטב:
- ⅓ כוס שמן זית
- 1 כף סוכר (גדושה)
- 1 כף חומץ בלסמי (או ⅓ כוס מיץ לימון)
- 2 שיני שום (כתושות)
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (קורט)
אופן ההכנה
- נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, ואז מסננים מהמים ונניח בקערה גדולה.
- נוסיף לפסטה את העגבניות שרי החצויות, זיתים, בזיליקום וגבינה, ואז מערבבים.
- בצנצנת אטומה נערבב את כל מרכיבי הרוטב ביחד.
- נשקשק היטב ואז נמזוג על הסלט ונערבב היטב לאחידות.

רק עוד דבר אחד אחרון!
שעת ערב, כל המשפחה בבית וכולם רעבים? לא להילחץ – אלא לדפדף!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- תפוחי אדמה בתנור מטריפים
- פשטידת תירס פרווה קלה
- מתכון פסטה עם רוטב עגבניות לפסטה
- מתכון לקציצות ברוטב של אמא
בא לכם עוד? עשרות מתכוני ארוחת ערב מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: סלט פסטה מתכון מאת אורית לוי