עוגת תפוזים קוקוס אישית (קערה אחת ו-10 דקות)
הכנה קלילה בקערה אחת, כי למי יש זמן לעמוד שעות במטבח, ויש לכם עוגת תפוזים קוקוס אישית מהממת - מאפינס רך, עסיסי ומושלם לכל עונה בשנה
נפלאים בקיץ, מושלמים לסתיו ונהדרים תמיד תמיד גם בחורף – בכל מזג אוויר יש חשק למשהו מתוק, רך ומלא עסיסיות מרעננת, נכון?
לצד משקה קר וצונן או ספל קפה או תה חמים – אין כמו עוגת תפוזים קוקוס אישית עסיסית ורכה – מאפינס קליל ויפהפה בגווני כתום עמוקים עם טעמים עמוקים לא פחות של מיץ טבעי מלא ויטמינים, שבבי קוקוס פריכים וקינמון ריחני מהפנט!
הכנה קלילה בקערה אחת, כי למי יש זמן לעמוד שעות במטבח, ויש לכם את הפינוק המושלם לכל מזג אוויר!
למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוזים קוקוס
- מאפינס תפוזים וקוקוס רכים ועסיסיים מלאי בריאות וויטמינים טובים
- רכים, עסיסיים ומתוקים בדיוק במידה
שורה תחתונה: קערה אחת, הכנה קלילה – מושלם לכל עונה בשנה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? עוגת תפוזים קוקוס
עוגת תפוזים קוקוס אישית (קערה אחת ו-10 דקות)
הכנה קלילה בקערה אחת, כי למי יש זמן לעמוד שעות במטבח, ויש לכם עוגת תפוזים קוקוס אישית מהממת - מאפינס רך, עסיסי ומושלם לכל עונה בשנה
לדרג
המצרכים
- 3 ביצים
- ½ כוס סוכר קוקוס ((אם לא רוצים קוקוס אפשר לוותר))
- ⅓ כוס שמן זית מעודן
- 1 כוס מיץ תפוזים טבעי
- ¼1 כוס קמח כוסמין מלא
- ¾ כוס שבבי קוקוס ((אם לא רוצים קוקוס אפשר לוותר))
- 1 כפית קינמון
- 1 כפית אבקת אפיה ((מלאה))
אופן ההכנה
- לטרוף בקערה ביצים וסוכר למשך 2 דקות עד לקבלת תערובת אוורירית. להוסיף תוך כדי טריפה גם שמן זית ומיץ תפוזים.
- להוסיף לקערה את החומרים היבשים ולערבב רק עד לאיחוד.
- תוספות: מי שאוהב יכול לזרות מעל כל מאפין מעט פצפוצי שוקולד מריר/שבבי שקדים.
- להעביר לתבנית שקעים משומנת ולהכניס לתנור שחומם על 170 מעלות לאפייה של 17-18 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים. להמתין לקירור ולהגיש.
- המאפינס נשמרים בקופסא אטומה על השיש עד 4 ימים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
במה אפשר להחליף את הקמח כוסמין כדי שהעוגיות יהיו ללא גלוטן?
היי כרמית,
אפשר להמיר לקמח שקדים או קמח רב תכליתי ללא גלוטן.
בהצלחה 🙂