| |

חזה עוף על הפלאנצ'ה עם בצל

כל מה שנשאר זה פיתה ביתית, צ'יפס וסלט, ואין ארוחת צהריים טעימה מזו!
בהשראת: מורן תורג'מן
ציון 4.37 על ידי 30 דירוגים
חזה עוף על הפלנצ'ה עם בצל

חזה עוף על הפלאנצ'ה, עשוי במחבת פסים עם בצל. מנה משגעת שאפשר לאכול לצד כל תוספת או למלא בפיתה ולזלול!

אם תשאלו אותי אני הכי אוהבת את הארוחות שמכינים בכלום זמן וכל ביס מהן אלוהי. מתכון לחזה עוף על הפלאנצ'ה הוא בדיוק מהסוג הזה; לא צריך לעבוד הרבה, האוכל מוכן במהירות, טעם עשיר ומרקם שכיף לנגוס בו.

מתכון פשוט לחזה עוף במחבת פסים עם בצל, מתובל כראוי, עסיסי ומפנק. עכשיו רק נשאר להחליט איך ועם מה אוכלים את המנה המשגעת הזו. ניתן להכין תוספת וסלט ליד או להעמיס פיתה עם צ'יפס וכל מה שמתחשק ולטרוף!

חזה עוף על הפלנצ'ה עם בצל
צילום: מורן תורג'מן

למה באמת כדאי לכם: חזה עוף על הפלאנצ'ה

  • מנה מושלמת בקלות ובמהירות ההכנה שלה שאפשר להכין בימים עמוסים!
  • מנה טעימה ומשביעה שניתן לאכול לצד כל תוספת שרוצים!
  • מתכון לחזה עוף, שמתאים לשומרי משקל, ואפשר לאכול עם סלט ירוק!
  • ארוחה מפנקת שמתאימה להגשה בארוחת צהריים ובארוחת ערב!

 

שורה תחתונה: ריח המנגל של השכנים שיגע אתכם? תכינו את המתכון הזה ותשגעו אותם בחזרה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

חזה עוף על הפלנצ'ה עם בצל

חזה עוף על הפלאנצ'ה עם בצל

כל מה שנשאר זה פיתה ביתית, צ'יפס וסלט, ואין ארוחת צהריים טעימה מזו!
ציון 4.37 על ידי 30 דירוגים
לדרג
באדיבות: מורן תורג'מן

ציוד

פלנצ'ה או מחבת פסים

המצרכים

  • 4 בצלים
  • 10 חתיכות חזה עוף (אפשר להכפיל)

למרינדה:

  • ½ כוס שמן (עדיף שמן זית)
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • כורכום (קורט )
  • 1 כף תבלין לפרגיות
  • 1 כפית מרק עוף

אופן ההכנה

  • במחבת נטגן את רצועות הבצלים עם חלק מהשמן ונניח בצד.
  • בקערה בינונית נערבב היטב את כל מצרכי המרינדה.
  • נוסיף לקערה את חזה העוף ונערבב היטב, נניח ל-20 דקות במקרר.
  • נחמם מחבת פסים או פלנצ'ה לחום גבוה ונצלה את חזה העוף היטב משני הצדדים.
  • נוסיף את הבצלים, נצלה עוד מספר דקות ונגיש חם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: חזה עוף על הפלנצ'ה

מה ההבדל בן בישול על הפלנצ'ה לבין מחבת פסים?
אותו הדבר רק שפלנצ'ה זה משטח יותר גדול ויש בו יותר מקום.
כל מחבת אפשרי לטיגון?
גם מחבת רגיל, כן.
לא יוצא לך יבש חזה עוף? אני עושה את זה עם פרגיות ויוצא עסיסי
עם פרגיות גם עסיסי, לא יוצא לי יבש כי אני צולה ממש עד שמוכן ומיד מוציאה וכך לא מתייבש.
חזה עוף על הפלנצ'ה עם בצל
צילום: מורן תורג'מן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

אין על ארוחת צהריים משביעה ומזינה למלא את המצברים כמו שצריך – מסכימים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 מחפשים עוד רעיונות? עשרות מתכוני ארוחות צהריים מנצחים מחכים לכם – עכשיו באתר!

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements