| | |

עוגת קרפ צרפתי ללא אפייה

 זהו מתכון מעולה לעוגה קייצית קרה, - קרפים רכים וטעימים עם קרם מושקע ללא אפייה!
בהשראת: מרי קוגן
ציון 4.60 על ידי 10 דירוגים
עוגת קרפים, מתכון לעוגת קרפים, איך מכינים קרפ צרפתי, מתכון לקרפ צרפתי

עוגת קרפים ללא אפייה, מתכון לעוגת קרפים מבוססת קרפ צרפתי. עוגה שהיא כל כולה תאווה לעיניים ותאווה לחיך. מתכון לעוגה יוצאת מהכלל שתפיל כל טועם (וגם אתכם) מהרגליים!

לא יודעת מה איתכם, אבל אני את הדיאטה משאירה לאחרי החגים או במקרה הזה, לרגע שאחרי שאטרוף את העוגה הזו העשויה קרפ צרפתי. עוגה שחיתות למביני עניין! מפנקת, עשירה ומרהיבה ששוה כל רגע הכנה!

מתכון לא הכי קל, אבל גם לא קשה, לעוגת קרפים מטריפה! מתכון ברור מאוד ולמי ששואל איך מכינים קרפ צרפתי – ניתן למצוא גם תשובה זו במתכון; במתכון לעוגה יש בין השאר מתכון לקרפ צרפתי . יודעים להכין קרפ צרפתי? הרווחתם!

עוגת קרפ צרפתי עוגת קרפים, מתכון לעוגת קרפים, איך מכינים קרפ צרפתי, מתכון לקרפ צרפתי
צילום: מרי קוגן

למה באמת כדאי לכם: עוגת קרפ צרפתי

  • עוגה מרשימה ברמות כשרוצים לגרוף מחמאות ולמשוך תשומת לב!
  • עוגה עשירה ומפנקת לאנשים שפינוק עבור במקום הראשון!
  • ניתן להכין את העוגה פרווה ולהגיש לאחר ארוחה בשרית!
  • מתכון ברור ומעולה להכנת עוגה איכותית, שלא תמצאו בשום מקום!

 

שורה תחתונה: מביטים בתמונות של עוגת קרפ צרפתי ומשאירים את הדיאטה לזמן שאחרי החגים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגת קרפים, מתכון לעוגת קרפים, איך מכינים קרפ צרפתי, מתכון לקרפ צרפתי

עוגת קרפ צרפתי ללא אפייה

 זהו מתכון מעולה לעוגה קייצית קרה, - קרפים רכים וטעימים עם קרם מושקע ללא אפייה!
ציון 4.60 על ידי 10 דירוגים
לדרג
כמות 25 קרפים
באדיבות: מרי קוגן

ציוד

רינג בקוטר 24
מחבת לקרפים

המצרכים

להכנת הקרפים:

  • 8 ביצים (בגודל בינוני)
  • 1 ליטר חלב
  • 1 חבילה חמאה (100 גרם - מומסת)
  • 1 כפית מחית וניל
  • קמח לבן (30 גרם)
  • קקאו (70 גרם )
  • סוכר לבן (200 גרם)
  • 1 שקית אינסטנט פודינג בטעם שוקולד (80 גרם)

להכנת הקרם:

  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 חבילת פילדלפיה (בטמפרטורת החדר)
  • 1 חבילה שמנת מתוקה להקצפה (500 מ"ל )
  • ½ כפית מחית וניל

אופן ההכנה

  • לצורך הכנת הקרפים ננפה את הקמח והקקאו אל תוך קערה ונוסיף את הסוכר ואבקת האינסטנט פודינג. יש לערבב ולהניח בצד.
  • בקערה נפרדת יש לערבב את הביצים יחדיו עם החלב והחמאה המומסת (בטמפרטורת החדר) ומחית הווניל.
  • לאחר מכן מערבבים יחדיו את שתי הקערות, ניתן לעשות זאת בצורה ידנית או להיעזר במיקסר.
  • הבלילה שמתקבלת אמורה להיות מימית, זכרו כי זוהי אינה בלילת עוגה, אלא קרפים.
  • את הבלילה נעביר במסננת ולאחר מכן נצנן במקרר למשך כשעה כאשר היא מכוסה בפלסטיק נצמד.

הכנת המילוי:

  • יש להקציף במיקסר את השמנת המתוקה ולאחר מכן להוסיף את אבקת האינסטנט פודינג ומחית הווניל.
  • מי שרוצה להעניק טעם מיוחד יכול גם להוסיף 3 כפות ליקר כמו למשל אייריש קרים.
  • את הקרם המתקבל יש לכסות בפלסטיק נצמד ולשמור במקרר.

הכנת הקרפים:

  • לאחר שהבלילה התקררה נוכל להתחיל להכין את הקרפים במחבת.
  • מומלץ לעשות זאת עם ספריי שמן. השתמשו בכלי מדידה על מנת לקבל קרפים בגודל אחיד.
  • חצי כוס בלילה אמורה להספיק לקרפ גדול.
  • יש לשפוך את הבלילה על המחבת ולהטות את המחבת בתנועות סיבוביות על מנת לפזר את הבלילה.
  • כאשר מתחילות להופיע בועות, ניתן לקרוץ את הקרפ באמצעות רינג בקוטר 24.
  • את העודף ניתן להסיר ואז להפוך את הקרפ בעדינות לעשר שניות נוספות.
  • לאחר מכן להוציא את הקרפ ולהמשיך להכין את הקרפ הבא באותו אופן.
  • בינתיים ניתן להניח את הקרפים המוכנים על נייר אפייה.
  • לאחר שהקרפים התקררו ניגש למלאכת הרכבת העוגה.
  • ניקח את הקרפ הראשון ונמרח עליו את הקרם בשכבה דקה, - נשים עליו את הקרפ השני וכך נמשיך למרוח קרם ולשים עוד קרפ.
  • כאשר הכל מוכן יש להכניס למקרר למשך לילה אחד בטרם מגישים.
  • בשלב זה, כאשר העוגה קרה, ניתן גם לצפות בגאנש שוקולד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת קרפ צרפתי ללא אפייה

מה כמות הקרפים?
אמורים לצאת בין 20-25 תלוי בגודל של המחבת, הקרפ הראשון תמיד נשרף קחי בחשבון.
יש אפשרות לעשות אותה פרווה איכשהו?
חלב סויה או חלב אורז, ומחמאה. בקרם ניתן להחליף בקצפת צמחית + אינסטנט פודינג וניל.
זה לא ברור לי מתי הפילדלפיה נכנסת?
אחרי שהקצפת דקה את השמנת מתוקה להקצפה את מכניסה אותה יחד עם האבקת אינסטנט פודינג , חשוב שהגבינה תהיה רכה תשתמשי במרית , להמשיך להקציף עד שמתקבל קרם רך.
אפשר מסקרפונה במקום פילדלפיה?
בטח, למרות שעם מסקרפונה ייצא מעט יותר כבד.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגת קרפים, מתכון לעוגת קרפים, איך מכינים קרפ צרפתי, מתכון לקרפ צרפתי
צילום: מיכל דהן

"יצא מושלם!"
שולי בכר

עוגת קרפים, מתכון לעוגת קרפים, איך מכינים קרפ צרפתי, מתכון לקרפ צרפתי
צילום: שולי בכר

"עוגת הקרפים בהשראתך Meri Kogan
לא היה פשוט בלשון המעטה אבל התגובות היו שוות את המאמץ!"
שולי בכר

עוגת קרפים, מתכון לעוגת קרפים, איך מכינים קרפ צרפתי, מתכון לקרפ צרפתי
צילום: מיה פלד

"מתכון מעולה, טעימה בטירוף. כולם ליקלקו! תודה"!"
מיה פלד

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: Meri Kogan

Similar Posts

2 Comments

  1. שלום רציתי לדעם אם שמים את הגנאש לפני שמכניסים את העוגה למקרר או אחרי שמוציאים אותה?

    1. אחרי שמוציאים מהקירור כדי שהעוגה תהיה יציבה. בהצלחה ובתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements