עוגת תפוחים בחושה עסיסית ומדהימה
עוגת תפוחים בחושה משגעת שמכינים בקערה אחת ובכמה רגעים! עוגת תפוחים שחובה לפנק איתה את המשפחה והאורחים!
לא יודעת מה איתכם, אבל החשק שלי לעוגות תפוחים עולה בימים אלו שלפני החגים. העוגה שאני הכי אוהבת להתפנק איתה היא עוגת תפוחים שהמרקם שלה מושלם וכל ביס הוא עונג צרוף!
מתכון לעוגת תפוחים בחושה קל להכנה וכיפי במיוחד מהסיבה שהוא לא דורש מאמץ מיותר וממש בכמה פעולות ובקערה אחת יש לכם עוגת תפוחים מפנקת שתעלה חיוך בכל פעם שתטעמו ממנה!
ספר המתכונים של הילה סמוכה רשתי
למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוחים בחושה
- אין עוגה מושלמת יותר להביא את אווירת החגים מעוגת תפוחים!
- עוגת תפוחים בחושה של סבתא טעימה ומפנקת שכיף לאכול בבוקר לצד הקפה או בכל שלב ביום!
- מתכון קל להכנה – קערה אחת, ערבוב ולתנור!
- עוגה פרווה שאפשר להגיש בכל רגע נתון!
שורה תחתונה: לקראת החגים ובמהלכם מכינים עוגת תפוחים! זה המתכון המוצלח ביותר שיש!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
עוגת תפוחים בחושה עסיסית ומדהימה
ציוד
המצרכים
- 4 תפוחים ירוקים
- 2 כפיות קינמון
- 2 כפיות סוכר (עדיף חום)
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס קמח
- 3 ביצים
- ¾ כוס שמן
אופן ההכנה
- נחתוך את התפוחים ללא הקליפה לקוביות. נוסיף להם את הקינמון ו-2 כפיות סוכר.
- נערבב בקערה נפרדת את הכוס סוכר, כוס קמח, 3 ביצים, ו-¾ כוס שמן. אחר שמערבבים טוב נוסיף את תפוחי העץ המעורבבים מקודם.
- נניח את הכל בתבנית ונכניס לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות, לאפות בערך כ 40 דקות, עד שהעוגה זהובה, וקיסם הננעץ באמצע יוצא נקי (זמן אפייה מעט משתנה מתנור לתנור)
- לאחר אפייה מכבים את התנור, ופותחים קצת את הדלת לעוד רבע שעה בערך.
הבמה כולה שלכם:
"יצאה מהממת וטעימה!!"
שירן כהן
"טעם מדהים יצא לי!"
לימור אופיר
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
אין דרך לפתוח שנה חדשה מלמלא את הבית בריחות אפייה מתוקים!
עוד ינוחים קליםומפנקים מחכים באתר,
אז כנסו ותאספו לכם כמה מתכונים חלומיים שיפתחו לכם שנה במתיקות!
יצאה מעולה! הוספתי גם אגס אחד מקולף חתוך קטן. נגמרה בצ'יקצ'ק. תודה.
היי דליה,
שמחים מאוד שנהנית מהעוגה ותודה ששיתפת אותנו בטיפ שלך 🙂
עוגה מעולה יצא מצויין
היי הדס,
שמחים מאוד לדעת שנהנית כל כך מהעוגה 🙂
מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל עוד מתכונים כאלה ישירות אלייך כל יום!
וואו עוגה מצוינת! וקלה לא להאמין! בדיוק עוגת התפוחים הבחושה והפרווה שחיפשתי מזה זמן רב. תודה!
היי מיכל,
נהדר, איזה יופי שנהנית ככה מהעוגה 🙂
מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל עוד מתכונים שווים כאלה ישירות אלייך כל יום!
עוגה מדהימה תודה רבה מתכון אליפות
היי עדי,
שמחים מאוד שנהנית מהעוגה 🙂
העוגה נהדרת נהדרת נהדרת וכל כך קלה להכנה כולם עפים עליה
איזה כיף לשמוע מירי תודה על הפרגון! אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉 קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
שלום
איזו גודל של תבנית מתאימה לעוגה ?
היי נינה, המתכון מתאים ל 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית 24. בהצלחה!
לא כתבת כמה זמן אפייה!!! כתבת אחרי לחכות עוד רביעשעה
היי זהבה, לאפות בערך כ 40 דקות, עד שהעוגה זהובה, וקיסם הננעץ באמצע יוצא נקי (זמן אפייה מעט משתנה מתנור לתנור). בהצלחה ובתיאבון!
חסל שלר טרחתם לציין זמן אפייה משוער לפחות
היי לאה, לאפות בערך כ 40 דקות, עד שהעוגה זהובה, וקיסם הננעץ באמצע יוצא נקי (זמן אפייה מעט משתנה מתנור לתנור). בהצלחה ובתיאבון!
התגובה שלי למתכון הוא נשמע נחמד וקל רק שנותנים מתכון רושמים את כל במדויק ופשוט החסרתם את הפריט הכי חשוב כמה זמן אפייה.
היי רבקה, שמחים שאהבת את המתכון! זה משתנה מתנור לתנור אך לאפות בערך כ 40 דקות, עד שהעוגה זהובה, וקיסם הננעץ באמצע יוצא נקי. בהצלחה ובתיאבון ❤️
ואיפה א"א או סודה או…?
היי, את מוזמנת להשתמש בקמח תופח או להוסיף כפית אבקת אפייה, אך המתכון המקורי הוא בלי והעוגה אמורה לצאת מעט דחוסה ולא אוורירית וזה סוד העסיסיות שבה.