פשטידת תרד

הטעים, בריא וטוב: פשטידת תרד וגבינות שתככב בארוחת ערב (כולה 10 דקות!!)

הנה מתכון מנצח של פשטידת תרד וגבינות שמוכיח שממש לא צריך לעבוד קשה כדי לאכול טוב ובריא. מאפה מהביל לא פחות ממעולה רך, אוורירי וענוג עם טעמי תרד עסיסי, מרקם גבינות רך ונמס בפה, ניחוחות אפייה ממכרים. 10 דקות הכנה, סלט גדול ורענן בצד – ואתם מתפנקים על מנה מנצחת, בריאה, מזינה וטעימה שכוווולם יאהבו!

פשטידת תרד וגבינות חלומית ובריאה

10 דקות + חצי שעה אפייה – וקיבלתם פשטידת תרד וגבינות שמוכיחה שלאכול טוב ובריא לא צריך יותר! מרקם רך, אוורירי ונמס בפה, תרד עסיסי, סלט רענן בצד, ומנה אחת מזינה וטעימה שכווולם יאהבו
בהשראת: עידית מרום
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
פשטידת תרד וגבינות

מי אמר שצריך לעבוד קשה כדי לאכול טוב ובריא ולהתפנק עם פשטידת תרד וגבינות רכה, אוורירית ומענגת?

10 דקות הכנה, חצי שעה אפייה, וזהו – מהתנור תצא לכם תיכף פשטידת תרד דיאטטית לא פחות ממעולה

מאפה תרד וגבינות עסיסי וממכר, במרקם גבינות רך ונמס בפה, ניחוחות עשירים של אפייה ארומטית, ולצד סלט גדול ורענן – יש לכם מנה מנצחת, בריאה, מזינה וטעימה שכוווולם יאהבו!

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/עידית-מרום icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של עידית מרום[/button]

פשטידת תרד וגבינות
צילום: עידית מרום

[adinserter block="2"]

למה באמת כדאי לכם: פשטידת תרד וגבינות

 

  • תרד עסיסי וממכר, מרקם גבינות רך ונמס בפה, ניחוחות אפייה עשירים
  • ההוכחה שלא צריך לעבוד קשה כדי לאכול טוב ובריא

שורה תחתונה: בריאה, מזינה וטעימה שכוווולם יאהבו, גם ילדים!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה
פשטידת תרד וגבינות

 

פשטידת תרד וגבינות
צילום: נתי עומסי
פשטידת תרד וגבינות
צילום: נתי עומסי
פשטידת תרד וגבינות
צילום: נתי עומסי
פשטידת תרד וגבינות

פשטידת תרד וגבינות חלומית ובריאה

10 דקות + חצי שעה אפייה – וקיבלתם פשטידת תרד וגבינות שמוכיחה שלאכול טוב ובריא לא צריך יותר! מרקם רך, אוורירי ונמס בפה, תרד עסיסי, סלט רענן בצד, ומנה אחת מזינה וטעימה שכווולם יאהבו
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: עידית מרום
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • 2 בצלים פרוסים לטבעות ומטוגנים בכף שמן זית
  • 1 כוס מדליוני תרד מופשרים ומסוננים מנוזלים
  • 3 ביצים
  • 1 גביע קוטג'
  • 1 גביע שמנת חמוצה 9%
  • ½ כוס מוצרלה מגוררת
  • 1 כוס קמח כוסמין מלא
  • ½ כוס קוואקר
  • מלח, אבקת בצל טבעית, מעט אגוז מוסקט
  • 1 כפית אבקת אפייה
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • בקערה גדולה נטרוף היטב ביצים עם גבינות ותבלינים, נוסיף בצל, תרד ותבלינים ונערבב
  • נוסיף קמח, קוואקר ואבקת אפייה. נערבב עד לאיחוד. נעביר לשתי תבניות אינגליש מרופדות בנייר אפיה ונכניס לתנור שחומם על 170 מעלות לאפיה של 30-40 דקות, עד שהפשטידות מזהיבות יפה.
  • להמתין לקירור, לפרוס ולהגיש לצד סלט
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אותכם!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם
4.67 from 6 votes (6 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?