| | | |

מאפינס עם תפוחים איטלקיות בטעם מושלם

מתכון מאפינס תפוחים מושלם לחג, קל להכנה, טעים במנות אישיות ומפנקות!
בהשראת: ג'ודי פלטי
ציון 4.25 על ידי 28 דירוגים
מאפינס עם תפוחים איטלקיות בטעם מושלם

מתכון למאפינס עם תפוחים איטלקיים, אחד המתכונים המושלמים להכנה בין המאכלים לראש השנה!

אם אתם כמוני אז סביר שאתם כבר עסוקים בתכנון תפריט מאכלים לראש השנה. אצלי בתפריט לחג יש מאכלים שאני מכינה בכל שנה מחדש כי המשפחה לא מסכימה לעבור את החג בלי המאכלים האלה.

אחד המתכונים הוא מתכון למאפינס תפוחים, מתכון קל שאפשר להכין גם בתור עוגה שלמה בתבנית אינגליש קייק וזו אח העוגות הכי טעימות שיש. העוגה יוצאת במרקם אוורירי ורך עם ריח משכר חושים וטעם, שכל ביס ממנה שולח אתכם ישר לגן עדן! חובה לטעום!

ספר המתכונים של ג'ודי פלטי

 

מאפינס עם תפוחים איטלקיות בטעם מושלם
צילום: ג'ודי פלטי

למה באמת כדאי לכם: מתכון למאפינס

  • אין עוגה מושלמת יותר לחג מעוגת תפוחים, וכשזה מגיע במאפינס זה מושלם יותר!
  • מתכון קל להכנה שכל אחד יכול להכין ולא "גונב" זמן משאר ההכנות לחג!
  • מאפינס עם ריח מטריף ומשכר חושים וטעם ממכר!
  • כל כך טעימים שלא תוכלו לעבור אף חג בלעדיהם!

 

שורה תחתונה: הכי ראש השנה זה תפוחים, אז נאכל גם תפוח בדבש וגם מאפינס תפוחים לנה מתוקה יותר!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מאפינס עם תפוחים איטלקיות בטעם מושלם

מאפינס עם תפוחים איטלקיות בטעם מושלם

מתכון מאפינס תפוחים מושלם לחג, קל להכנה, טעים במנות אישיות ומפנקות!
ציון 4.25 על ידי 28 דירוגים
לדרג
באדיבות: ג'ודי פלטי

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית מאפינס
כוסיות נייר

המצרכים

  • 2 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 גביע יוגורט 3% (200 גרם)
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ¼ כוס שמן
  • 2 תפוחי עץ ירוקים – סמיט

אופן ההכנה

  • מחממים את התנור ל-170 מעלות טורבו, ומכניסים כוסיות נייר לתבנית המאפינס.
  • מקלפים את התפוחים וחותכים כל תפוח לקוביות.
  • לקערה מקציפים ביחד את הסוכר, הביצים, וסוכר וניל ומוסיפים לאט את השמן ואת היוגורט תוך המשך ההקצפה.
  • מוסיפים לקערת הביצים את הקמח המעורבב עם אבקת האפייה.
  • מוסיפים מחצית מקוביות התפוחים לבלילת הבצק ומערבבים.
  • מעבירים את בצק התפוחים וממלאים כ-2/3 מגובה גביעי הנייר. את שאר התפוחים מפזרים באופן חופשי על כל גביע.
  • מפזרים מעט סוכר על התפוחים ואופים למשך 25-30 דקות עד הזהבה.
  • לפני ההגשה אפשר לפזר אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון למאפינס עם תפוחים

אפשר תחליף לפרווה?
לא במתכון זה.
אפשר להכין באינגליש קייק?
אפשר ויוצא מעולה.

הבמה כולה שלכם:
מתכון למאפינס
צילום: אוסנת צרפתי

"עשיתי באינגליש קייק. יצא מעולה פיזרתי מעל מעט קינמון!"

אוסנת צרפתי

מאפינס עם תפוחים איטלקיות בטעם מושלם
צילום: ג'ודי פלטי

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

אין דרך לפתוח שנה חדשה מלמלא את הבית בריחות אפייה מתוקים!

עוד קינוחים קלים ומפנקים מחכים באתר,
אז כנסו ותאספו לכם כמה מתכונים חלומיים שיפתחו לכם שנה במתיקות!

מקור:מאפינס עם תפוחים – ג'ודי פלטי

Similar Posts

8 Comments

    1. היי יעקב,
      משהו כמו 35 דקות, אבל יכול להיות גם קצת יותר, תלוי בעוצמת התנור הספציפי.
      בהצלחה ושנה טובה 🙂

  1. 5 stars
    כן!כן! אפשרי פרווה! משתמשים ביוגורט סויה ביו בטעם טבעי באותה הכמות(לא ממותק)! יוצא מעולה!! ו אפשרי גם מעדן סויה וניל אך זה מוסיף מעט סוכר ומעט טעם ונילי עדין.מקוה שעזרתי…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements