הם נראים כמו שניצלים מגרים, הם ירגישו לילדים כמו חטיפים ממכרים, חלקם יקראו להם צ'יפס קישואים, אחרים קישואים אפויים, אבל כמו בכל המתכונים עם קישואים, הם תמיד מהממים בטעם ויפהפיים במראה.
אז קבלו בתשואות מתכון לקישואים בתנור – קטנים, שזופים ופריכים, שמכינים בקלות, מתבלים בדיוק, ומקבלים ביס חלומי רך ועסיסי מבפנים ומצופה בפירורי לחם קריספיים מבחוץ.
מושלמים כתוספת נהדרת לכל ארוחה, כמנה ראשונה מרשימה, עם שבבי גבינה או בגרסת פרווה נהדרת, עם מתבלים ליד, או סתם לנשנש מהצלחת מייד!
למה באמת כדאי לכם: קישואים בתנור
- מתכון לקישואים אפויים קליל להכנה, טעים בכל צורה
- רך ועסיסי מבפנים וקריספי וממכר מבחוץ
שורה תחתונה: קישואים אפויים שנראים כמו שניצלים מגרים וירגישו לילדים כמו חטיפים ממכרים…
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? קישואים בתנור
קישואים בתנור עסיסיים ופריכים
המצרכים
- 4-5 קישואים שטופים היטב (פורסים לפרוסות עם קליפתם)
- 4 כפות שמן זית
- מלח
- פפריקה אדומה מתוקה
- פלפל שחור
- ½ כוס פירורי לחם
- קצת פחות מחצי כוס גבינה צהובה מגוררת על פומפייה (אפשר בלי גבינה בכלל, אפשר להוסיף גזר או ירוקים אחרים, לפי הטעם...)
אופן ההכנה
- שמים את הקישואים בקערה ומעסים אותם היטב בשמן ובתבלינים.
- בקערה נוספת מערבבים את פירורי הלחם והגבינה, טובלים כל פרוסה משני הצדדים ומניחים בתוך תבנית על גבי נייר אפייה.
- אופים על 180 מעלות עד להזהבה.
הערות וטיפים
- אפשר בלי גבינה בכלל, אפשר להוסיף גזר או ירוקים אחרים, לפי הטעם...
רק עוד דבר אחד אחרון!
נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אתכם!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: צביה אורן
עשיתי בדיוק לפי המתכון, יצא מעולה!
היי חנה,
איזה יופי, תענוג!!
מוזמנת גם לשתף אותנו בתמונות בקבוצת הפייסבוק של מתכונים שאת מכינה מהאתר שלנו 🙂