| |

לחם ממולא ממולא בשר (מופחת שמן)

לחם ממולא בשר מבצק ללא שמרים וללא שמן. מתכון קל לארוחה טעימה ומזינה!
בהשראת: אילנה לוי
ציון 4.55 על ידי 11 דירוגים
בצק ממולא בשר (מופחת שמן)

לחם ממולא בשר מבצק ללא שמרים. מאפה חם ופריך שקל להכין ומספיק לארוחה מלאה.

אם נגמרו לכם הרעיונות היצירתיים לארוחה טעימה, מזינה ובריאה קבלו מתכון מדליק ללחם ללא שמרים, ממולא בשר שאפשר לאכול עם סלט ירוק ליד, אבל לא באמת צריך.

מאפה ממולא בשר, חם ופריך, מבצק ספידי מופחת שמן שמכינים בלי הרבה מרכיבים, והתוצאה מושלמת! ממלאים בבשר טחון איכותי, אופים ומקבלים ארוחה שתגרוף מחמאות מכל מי שיטעם!

לחם ממולא בשר (מופחת שמן)
צילום: אילנה לוי

למה באמת כדאי לכם: לחם ממולא בשר

  • לחם ממולא בשר מבצק ללא שמרים, מופחת שמן ומופחת קלוריות!
  • יכול להיות בתור מנה ראשונה או בתור מנה עיקרית לצד סלט ירוק!
  • ניתן להכין את המאפה עם כל מילוי אחר שרוצים ותמיד יוצא טעים!
  • ניתן להכין כמות כפולה, להקפיא ולשלוף כשמתחשק!

שורה תחתונה: כשרוצים להיות יותר יצירתיים ולהתפנק ובכל זאת לא לעבוד קשה מכינים את המתכון הזה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

בצק ממולא בשר (מופחת שמן)

לחם ממולא ממולא בשר (מופחת שמן)

לחם ממולא בשר מבצק ללא שמרים וללא שמן. מתכון קל לארוחה טעימה ומזינה!
ציון 4.55 על ידי 11 דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנה לוי

המצרכים

לבצק:

  • 4 כוסות קמח
  • ½ כוס שמן (+ 2 כפות )
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1 כפית מלח

למילוי:

  • 3 בצלים
  • 1 קילו בשר טחון
  • פטרוזיליה (קצוצה)
  • מלח (קורט)
  • פפריקה (לפי הטעם)
  • פלפל (לפי הטעם)

אופן ההכנה

להכנת הבצק:

  • נלוש את הבצק, אם הוא יבש אז נוסיף עוד מעט מים רותחים עד שיהיה רך וגמיש.
  • לתת לבצק לנוח חצי שעה מכוסה בניילון.

למילוי:

  • נטגן 3 בצלים ונוסיף 1 ק"ג בשר טחון ופטרוזיליה קצוצה לאדות עד שיגמרו הנוזלים.
  • נתבל במלח, פלפל, ופפריקה. ואז נקרר.
  • את הבצק נחלק ל 6 כדורים. נפתח לעלה דק, נמלא בבשר ונגלגל לרולדה.
  • נמרח ביצה ונפזר שומשום. ואז נאפה ב-200 מעלות עד שיזהיבו.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: לחם ממולא בשר

קמח תופח?
לא. קמח לבן רגיל.
אין בזה שמרים?
לא, אין.
את לשה ביד או במיקסר?
אני לשה במיקסר 7 8 דקות.
אפשר להקפיא לפני האפייה?
לא ניסיתי. לפי דעתי עדיף להקפיא לאחר האפייה.
יש רעיון למילוי חלבי?
כן בהחלט. כשאני מכינה מילוי חלבי אני עושה תערובת של גבינות מגורדות מפיראוס מעט פטה, גבינה בולגרית. להוסיף להם ביצה טרופה לאיחוד. אפשר גם מעט גבינה צהובה.

 


הבמה כולה שלכם:
לחם ממולא בשר (מופחת שמן)
צילום: מיטל פדלון

"מוכן תודה רבה!"
מיטל פדלון


רק עוד דבר אחד אחרון!

נפתח החשק לפחמימה? תיאבון לעוד?
פיצה, פוקצ'ה או שדווקא חצ'פורי אמיתי?

עוד מתכונים מעניינים באתר

מחפשים עוד ביס בצקי מושלם? עוד מתכוני מאפים ולחמים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!

 

מקור: אילנה לוי

Similar Posts

4 Comments

    1. היי אסתי,
      זמן האפייה נע בין 20 ל-30 דקות, תלוי בתנור עצמו מפני שהעוצמות בין המותגים משתנות.
      בהצלחה 🙂

4.55 from 11 votes (11 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements