חטיף פצפוצי אורז ב-10 דקות
חטיף פצפוצי אורז שוקולד ביתי ב־10 דקות הכנה! חטיף טעים ובריא שאפשר להכין בכמה גרסאות ולמקסם את הפינוק!
כולם אוהבים את החטיפים הזריזים והמפנקים שמכינים בכלום זמן לקראת ערב סרטים או בילוי משפחתי, והפעם מפנקים עם חטיף פצפוצי אורז מכמה סוגים: פצפוצי אורז עם שוקולד, פצפוצי אורז עם חמאת בוטנים וחטיף פצפוצי שוקולד וחמאת בוטנים.
מתכון קל לחטיף בריא והכי טעים שאפשר לדמיין! אצלנו מכינים את כל הסוגים וכל אחד מתנפל על הסוג האהוב עליו. תכינו ותגלו לנו מה הסוג האהוב עליכם.
למה באמת כדאי לכם: חטיף שוקולד ביתי
- חטיף ביתי מושלם בהכנה מהירה ביותר!
- אפשר להכין את החטיף בכמה טעמים ולהתפנק כמו שצריך!
- חטיף בריא יותר מכל חטיף שתקנו, עשוי מפצפוצי אורז ומרכיבים בריאים!
- מתכון כל כך קל שכל אחד יכול להכין בבית!
שורה תחתונה: הכי טעים והכי מפנק שיש, כי למשפחה שלכם מגיע הטוב ביותר!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
חטיף פצפוצי אורז ב-10 דקות
ציוד
המצרכים
- 2 חפיסות שוקולד (200 גרם - שבור לקוביות)
- 8 כפות סילאן
- 2 כפות חמאת בוטנים (עדיף עם חתיכות בוטנים)
- 4 כוסות פצפוצי אורז
- ½1 חפיסות שוקולד שבור (150 גרם )
- 3 כפות חמאת בוטנים
- פקאן מסוכר (למי שאוהב)
אופן ההכנה
- בקערה שמים 200 גרם שוקולד שבור לקוביות עם הסילאן וחמאת בוטנים.
- שמים במיקרו דקה ומוציאים ומערבבים, אם צריך שמים למיקרו עוד חצי דקה עד שנמס.
- שופכים על 4 כוסות פצפוצי אורז ומערבבים היטב.
- משטחים על נייר אפייה בתבנית ושמים למקפיא.
- בינתיים בקערה אחרת שמים 150 גרם שוקולד שבור עם 3 כפות גדושות חמאת בוטנים, וממיסים במיקרו.
- שופכים על הפצפוצים ומלמעלה מפזרים פקאן מסוכר שגורסים לחתיכות.
- מקררים במקרר עד שהשוקולד מתקשה.
- חותכים לגודל הרצוי ושומרים במקרר בכלי אטום.
הבמה כולה שלכם:
"חני היקרה והמוכשרת ..הכנתי את החטיף פצפוצי אורז יצא מעלף ..
יבורכו ידייך, מכינה המון מהמתכונים שלך מוצלחים ביותר….
הכל ברור וקל.. תודה רבה יקירה וחג אורים שמח…!"
פנינה בן יוסף
רק עוד דבר אחד אחרון!
בלילות הקיץ החמים אין כמו להתפנק על קינוח טעים, קליל ופשוט להכנה לצד כוס קפה קר ועל רקע בריזה קלה של אחרי שקיעה.
עוד קינוחים קלים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותהנו כי אין על פינוקים מתוקים וקלים לימים חמים!
שלום
אפשר לשים ממרח לוטוס במקום החמאת בוטנים?
היי דנה,
בהחלט!
איזה שוקולד שמים?
מריר?חלב?
היי ליאת,
את יכולה לשים איזה שוקולד שאת אוהבת, אפילו לבן, וגם אפשר לערבב בין כמה סוגים.
בהצלחה 🙂
מאוד אוהבת את המתכונים שלך תודה רבה
היי ירדנה,
תודה רבה על הפרגון לחני קונאשוילי 🙂
אנחנו תמיד שמחים להעלות מתכונים שלה לאתר שלנו ולתת לה קרדיט כי מגיע לה!