עוגת שוקולד צ'יפס ב-10 דקות
הכנה קלילה, קערה אחת ושתי תבניות – ותקבלו עוגת שוקולד צ'יפס ב-10 דקות. מרקם אוורירי ניחוחות וניל אקזוטי וקוקוס עשיר וקמח כוסמין מעולה. רק להכין כוס תה ולהתמכר
יש מלא עוגות שמוקדשות לטעם אחד בלבד ויש את המתכון המהמם הזה שמשלב את הטוב, הטעים והבריא מכל העולמות.
עוגת שוקולד צ'יפס שחומה וענוגה המשולבת בניחוחות נפלאים של ווניל אקזוטי וקוקוס עשיר.
הכנה קלילה ב-10 דקות, קערה אחת ושתי תבניות – ותקבלו עוגה מהממת במרקם אוורירי ורך בטירוף, חומרים מעולים של כוסמין מלא, סוכר קוקוס ופצפוצי שוקולד מריר. עכשיו, כל מה שצריך זה להכין כוס תה, לפרוס פרוסה נדיבה – או שתיים – ולהתענג על כל פירור
למה באמת כדאי לכם: עוגת שוקולד צ'יפס
- עוגה מהממת במרקם אוורירי ורך בטירוף מחומרים מעולים ובריאים
- עוגה שחומה וענוגה המשלבת בשלמות ניחוחות מופלאים של ווניל אקזוטי וקוקוס עשיר
שורה תחתונה: הטוב, הטעים והבריא מכל העולמות
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? עוגת שוקולד צ'יפס
עוגת שוקולד צ'יפס ב-10 דקות
הכנה קלילה, קערה אחת ושתי תבניות – ותקבלו עוגת שוקולד צ'יפס ב-10 דקות. מרקם אוורירי ניחוחות וניל אקזוטי וקוקוס עשיר וקמח כוסמין מעולה. רק להכין כוס תה ולהתמכר
לדרג
ציוד
2 תבניות אינגליש קייק קטנות
המצרכים
- 3 ביצים
- ½ כוס סוכר קוקוס
- ¼ כוס שמן קוקוס
- 1 כוס נוזל קוקוס (מומלץ של ארוי די הירוק)
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כוסות קמח כוסמין מלא
- 1 כפית אבקת אפייה
- ½ כפית אבקת סודה לשתייה
- ½ כוס פצפוצי שוקולד מריר (אפשר במקום אגוזי מלך /פקאן)
אופן ההכנה
- בקערה להקציף ביצים וסוכר קוקוס עד לקבלת קצף תפוח.
- להוסיף שמן קוקוס, נוזל קוקוס ותמצית וניל. להוסיף קמח כוסמין, אבקת אפיה וסודה לשתייה.
- לערבב פנימה אל הקמח 1/2 כוס פצפוצי שוקולד מריר. לערבב היטב עד לקבלת בלילה אחידה. להעביר לשתי תבניות אינגליש קייק קטנות, לפזר עוד חופן של פצפוצי שוקולד מלמעלה.
- לאפות בתנור שחומם על 170 מעלות כ25 דקות. לקרר ולפרוס
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם