| |

רוזלך נוטלה מרשים בטעם נהדר

רוזלך נוטלה מפנק, שמכינים בקלות מבצק ללא תוספת סוכר ועם שמן זית!
ציון 4.37 על ידי 19 דירוגים
רוזלך נוטלה

רוזלך נוטלה מטריף, קל להכנה והכי מפנק שתוכלו להגיש לאורחים!

מי שמכיר את המטבח שלי יודע שכשמגיעים אליי אורחים תמיד מחכות על השיש במטבח כמה צנצנות עם עוגיות מפנקות. סוג עוגיות שתמיד יש לי להגיש הוא רוזלך נוטלה. כל כך טעים שכל שאר העוגיות לא עומדות בתחרות.

באים אליכם אורחים ואין לכם מה להגיש? מתלבטים איזה קינוח להכין שגם ירים את האווירה וגם סוחט מחמאות מכל עבר?

את המתכון הזה אתם פשוט חייבים, רוזלך מושלם, כמו הרוזלך של לנדוור, שלא ישאיר אף אחד אדיש. מתכון קל לבצק ללא תוספת סוכר ועם שמן זית, ותקבלו רוזלך שיטריף לכם את החושים. חובה לנסות!

רוזלך נוטלה
צילום: תהילה סימן טוב

למה באמת כדאי רוזלך נוטלה

  • כל כך טעימים שאפילו בלנדוור לא תטעמו כאלה!
  • מתכון מאוד פשוט שכל אחד יכול להכין בבית בלי רקע באפייה!
  • לא חייבים לעבוד עם מיקסר, הבצק יוצא נהדר גם בערבוב ולישה ידניים!
  • בריא יותר מעוגיות רגילות, בצק ללא תוספת סוכר, עם שמן זית!

שורה תחתונה: מכירים עוגיות תמרים משגעות? כשתטעמו את הר‎וזלך האלה תשכחו שיש דבר כזה עוגיות תמרים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

רוזלך נוטלה

רוזלך נוטלה מרשים בטעם נהדר

רוזלך נוטלה מפנק, שמכינים בקלות מבצק ללא תוספת סוכר ועם שמן זית!
ציון 4.37 על ידי 19 דירוגים
לדרג
כמות 40 רוזלכים קטנים
זמן הכנה: 20 minutes

ציוד

כוס מדידה של חד פעמי קר
מיקסר (לא חובה)
תבנית מרופדת בנייר אפייה

המצרכים

  • 6 כוסות קמח
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • 2 כוסות מים (פושרים)
  • ¼ כוס שמן זית
  • ½ כפית מלח
  • 1 קופסת נוטלה (למריחה)

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר (אפשר גם בידיים) נשים קמח ושמרים, נערבל ונוסיף בהדרגה מים פושרים.
  • לאחר מכן נוסיף את השמן זית.
  • כשהבצק מתאחד נוסיף את המלח ונלוש לפחות 10 דק. נתפיח עד הכפלה בכמות.
  • נחלק את הבצק ל4 כדורים ונתפיח עוד 15 דק.
  • נרדד כל כדור למלבן נמרח נוטלה ונגלגל דק.
  • נחתוך לרוזלך שווים נניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ונאפה בתנור שחומם מראש לחום הכי גבוה (250 מעלות) למשך 7 דק.
  • נוציא, נחכה שיתקרר ונפזר אבקת סוכר

הערות וטיפים

  • המיקסר לא חובה! למי שאין יש אפשרות לעבוד וללוש עם הידיים לתוצאות זהות.
  • גם ממרח הנוטלה אינו חובה, לפי הטעם אפשר למרוח ממרחים שונים כגון לוטוס וכו'..
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: רוזלך נוטלה 

שמן רגיל הולך טוב?
אני לא יודעת להגיד לך – שמן זית מאוד מעשיר את זה.
לא שמים סוכר בבצק?
לא, כל הפואנטה שהבצק מלוח ומבפנים מתוק.

 


הבמה כולה שלכם:
רוזלך נוטלה
צילום: אילנית שוארי

"באמת יצא יאמי!"
אילנית שוארי

רוזלך נוטלה
צילום: תהילה סימן טוב

רק עוד דבר אחד אחרון!

חידשתם מלאי עוגיות ליד הקפה? מה עם זה של שבוע הבא?

עוד מתכונים מעניינים באתר

עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!

 

Similar Posts

22 Comments

  1. כתוב כוסות חד פעמיות לשתיה קרה, אבל יש גדלים שונים של כוסות חד"פ. תוכלו להיות יותר ספציפיים.

    1. היי חן,
      האמת היא שזה לא משנה, את יכולה להשתמש בכל כוס שבא לך, העיקר שתעשי בה שימוש לכל אורך המתכון.
      בהצלחה 🙂

  2. בוקר טוב האם ניתן להכין את הבצק בערב , להכניס להתפחה במקרר ללילה ובבוקר לאפות?

      1. למה כל כך קשה לרשום במתכון שהמים צריכים להיות פושרים?
        למה צריך לראות את זה אחרי שהכל מוכן בשאלות ותשובות? לא יותר פשוט לא להטעות אותנו??? חבל

      2. היי אורנה,
        בדקנו את המתכון ומופיע בו בפירוש שיש להשתמש במים פושרים.
        מתנצלים על החוויה הלא נעימה וזו ממש לא הכוונה שלנו להטעות.
        תודה רבה על התגובה שלך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements