עוגת גבינה של בית מלון
עוגת גבינה של בית מלון, טעימה ומפנקת. ללא מיקסר, ללא הפרדת ביצים, 5 דקות הכנה.
עוגת גבינה של בית מלון, עוגת גבינה חלומית, בלי הפרדת ביצים ובלי הקצפה, בקלי קלות, 5 דקות הכנה ולתנור.
עוגות גבינה הן העוגות הכי מרעננות שיש להגיש בתור קינוח בימים חמים, אבל יש עוגות גבינה טעימות ויש עוגות גבינה טעימות יותר!
העוגה המובילה אצלנו היא עוגת גבינה של בית מלון – כן, עוגה מושקעת בטעם ובמראה, אבל לוקחת בדיוק 5 דקות של הכנה.
המתכון הכי קל שתכינו ויש לכם עוגת גבינה של בית מלון לפנק את המשפחה והאורחים בסופי שבוע! אפשר גם להכין את העוגה ללא גלוטן והיא יוצאת טעימה לא פחות.
למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה של בית מלון
-
- כל כך טעימה שאפילו בבית מלון לא תטעמו כזו!
- מתכון קל להכנה, 5 דקות עבודה ויש לכם עוגה מטריפה בתנור!
- ניתן להכין את העוגה ללא גלוטן והיא יוצאת מושלמת באותה מישה!
- הפינוק הכי טעים ומרענן שלא צריך לעבוד קשה בשבילו!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגת גבינה של בית מלון
עוגת גבינה של בית מלון, טעימה ומפנקת. ללא מיקסר, ללא הפרדת ביצים, 5 דקות הכנה.
לדרג
ציוד
כוס מידה חד פעמי קר
תבנית: חד פעמי מלבנית בגודל 22*31
המצרכים
- 1 קילו גבינה לבנה (9% או 5%)
- ¼1 כוסות סוכר
- 6 ביצים
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
- 2 כפות קמח
- 2 כפות קורנפלור
להגשה:
- אבקת סוכר/סירופ מייפל
אופן ההכנה
- בקערה טורפים את הגבינה והסוכר ומניחים בצד ל-5 דקות עד שהסוכר נמס.
- טורפים פנימה את הביצים עם מטרפה ידנית (לא מקציפים). עד שהכל מתאחד.
- מעבירים כשליש מהתערובת לקערה קטנה יותר ומוסיפים אינסטנט פודינג וניל, קמח וקורנפלור.
- טורפים היטב עד שנעלמים כל הגושים.
- מחזירים את התערובת מהקערה הקטנה לגדולה ומערבבים היטב.
- מוזגים את התערובת לתבנית משומנת.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל 150 מעלות ואופים כשעה ורבע בערך, עד שהעוגה תפוחה בשוליים ויציבה כמעט לגמרי.
- העוגה אמורה להישאר בהירה רק מתחילה להזהיב. (מי שרוצה זהוב יותר כמוני אפשר).
- ניתן להגיש את העוגה חמה או קרה ולפזר מעל אבקת סוכר או מייפל או כל דבר אחר שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת גבינה של בית מלון
מה יש בתחתית של העוגה? אין כלום בתחתית. מה שאת רואה בתחתית זה המייפל שזילפתי מעל. |
אפשר לערבב ידנית עם כף, בלי מיקסר? בלי מיקסר מאמי. מערבבים עם מטרפה ידני. |
למי שיש בעיה עם גלוטן אפשר להמיר את 2 כפות הקמח בשתי כפות קורנפלור נוספות? כן. |
כשמכניסים את העוגה לתנור יש צורך גם בתבנית מים מתחת כמו כול עוגת גבינה? אפשר אבל אני לא שמתי ולכן גם לא רשמתי את זה במתכון. |
עשיתי עכשיו יצאה גבוהה מאוד אבל ברגע שהוצאתי מהתנור צנחה – למה? היא לא אמורה לצאת גבוהה, זה כל הקטע, תסתכלי שוב על התמונות שלי שתראי כמה שהיא נמוכה וככה היא צריכה להיות. |
עוגה מעולה. נטרפת כל כך מהר אצלנו.
היי ורדית,
שמחים מאוד לדעת שנהניתם מהעוגה המטריפה הזו 🙂
מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל ישירות אלייך עוד מתכונים מעולים!
האם לדעתך עדיין יצא מעולה אם אוסיף תחתית של פירורי פתי-בר עם חמאה או שיקלקל?
תחתית לפי דעתי תמיד מוסיפה, אם את גם אוהבת אז ממליצה לנסות!
קמח תופח ?
קמח רגיל. בהצלחה ובתיאבון!
ניסיתי. לצערי יש טעם מודגש של הביצים. האם כמות הביצים הגיונית?
היי סמדר,
אם זה ממש מפריע את יכולה לשים קצת פחות.
בהצלחה 🙂
קמח תופח או רגיל?
קמח רגיל. בהצלחה ובתיאבון!
אפיי ה בטורבו או חום עליון תחתון?
היי רעות, טורבו מייבש את מה שאופים. לכן, בד"כ כל מה שאסור לייבש, כמו בצק שמרים, עוגת גבינה, עוגה בחושה וכו…לא לאפות בתוכנית טורבו.