טופו מוקפץ עם ירקות וקינואה

גם אם אתם לא טבעונים או צמחונים, מה דעתכם לעשות לכם מנהג בריא? למשל, צהריים טבעוני פעם בשבוע שיכניס לכם לתפריט טעמים מפתיעים ומרגשים?
אפשר להתחיל למשל עם… טופו מוקפץ עם ירקות, מנה עשירה ורכה – מאכל סויה נהדר ומקור נפלא לחלבון מלא – שמקבל בשמחה כל תיבול שתשדכו לו
למשל, במתכון כאן הטופו מגיע על מצע של קינואה מוקפצת עם קישואים והמון תרד ירוק, כשמעל מפוזרות קוביות טופו מוקפץ מוזהבות עם שמן זית ושום. טעים, מזין, פשוט וטבעוני!
למה באמת כדאי לכם: טופו מוקפץ
- מנה קלה, מזינה ומשביעה, עשיר בחלבון מלא מהצומח
- טופו רך המקבל בשמחה כל תיבול שתשדכו לו
שורה תחתונה: צהריים טבעוני פעם בשבוע יכניס לכם לתפריט טעמים מפתיעים ומרגשים, וגם בריאים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים?

טופו מוקפץ עם ירקות וקינואה
המצרכים
- 1 כוס קינואה מבושלת
- שמן זית
- בצל סגול
- 2 קישואים חתוכים לפרוסות דקות או כל ירק שמתחשק
- 2-3 צרורות תרד
- שמן שומשום
- סילאן
- סויה
- צ׳ילי גרוס
- 1 חבילת טופו חתוך לקוביות (300 גרם)
- שום כתוש
- מלח
- פלפל
- שומשום
אופן ההכנה
- מטגנים בשמן זית בצל סגול, קישואים והמון תרד, מוסיפים כוס קינואה מבושלת, מתבלים במעט שמן שומשום, סילאן, סויה וצ׳ילי גרוס.
- במחבת נפרדת מקפיצים טופו בשתי כפות שמן זית עם שום כתוש, מלח, פלפל ושומשום

רק עוד דבר אחד אחרון!
הקלילות של המנה בטח עשתה לכם חשק להכין עוד מתכונים, טעימים ובריאים, נכון? אז קבלו בשמחה עוד הצעות מצוינות:
מחפשים עוד מתכונים צמחוניים מושלמים? עשרות כאלה מחכים לכם עכשיו באתר!