קציצות ברוקולי משגעות (הילדים יטרפו!)
חשבתם שהילדים לא אוהבים ברוקולי? עם המתכון המושלם הזה של קציצות ברוקולי תופתעו לגלות שדווקא כן (אבל אל תגידו להם…)
הקציצות היפות והמשגעות האלה, עשויות מאחד הירקות הכי בריאים בטבע, והן מלאות לא רק בוויטמינים, מינרלים וחלבון מצוין, אלא גם בטעם מופלא, תיבול עשיר, מרקם רך וירוק מבפנים וקריספי ושחום מבחוץ.
הכנה קלה, חומרים מצוינים ויש לכם יופי של ארוחת ערב בריאה ומשביעה לכל המשפחה, אם בליווי סלט גדול, עם זילוף טחינה מרעננת מעל, או בתוך כריך עסיסי
למה באמת כדאי לכם: קציצות ברוקולי
- מרקם רך וירוק מבפנים וקריספי ושחום מבחוץ
- טעם מופלא, תיבול עשיר, בריאות בכל ביס!
- ארוחת ערב בריאה ומשביעה לכל המשפחה
שורה תחתונה: דרך מצויינת להכניס ירוקים בתזונה של הילדים, אבל שששש… לא לגלות להם!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? קציצות ברוקולי
קציצות ברוקולי משגעות (הילדים יטרפו!)
המצרכים
- 400 גרם פרחי ברוקולי
- קוביית טופו גדולה (קובייה אחת סטנדרטית במשקל של 300 גרם)
- ביצה
- 1 כוס ירק קצוץ לבחירתכם
- ½ כוס קמח קינואה/חומוס/כוסמין מלא
- 2 כפות שמן זית
- אבקת שום
- פפריקה מעושנת
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
- מרתיחים את פרחי הברוקולי, מסננים היטב וקוצצים דק.
- מגררים קוביית טופו, מוסיפים ביצה, כוס ירק, את הברוקולי הקצוץ, הקמח ושמן הזית, ומתבלים.
- מקצצים קציצות, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומכניסים לתנור שחומם על 180 מעלות לאפייה של 20 דקות. הופכים לצד השני ואופים עוד 5 דקות.
רק עוד דבר אחד אחרון!
קציצות ברוקולי שגם ילדים יטרפו!
הקלילות של הקציצות בטח עשתה לכם חשק להכין עוד מתכונים, טעימים וצמחוניים, נכון? אז קבלו בשמחה עוד הצעות מצוינות:
מחפשים עוד מתכונים צמחוניים מושלמים? עשרות כאלה מחכים לכם עכשיו באתר!