|

עוגיות תמרים מגולגלות ללא מרגרינה

מתכון קל ומהיר להכנה לעוגיות תמרים פרווה עם שמן שנמסות בפה - מומלץ בחום! 
בהשראת: גילה מוגמי
ציון 4.63 על ידי 51 דירוגים
עוגיות תמרים מגולגלות

עוגיות תמרים מגולגלות הכי טובות שטעמתם!

מתכון קל ומהיר להכנה לעוגיות תמרים נמסות בפה, ללא מרגרינה או ביצים, ובמילים פשוטות הכי טעים שיש.

המתכון הכי מוצלח שתמצאו. מומלץ בחום!

עוגיות תמרים מגולגלות
צילום: גילה מוגמי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגיות תמרים מגולגלות

עוגיות תמרים מגולגלות ללא מרגרינה

מתכון קל ומהיר להכנה לעוגיות תמרים פרווה עם שמן שנמסות בפה - מומלץ בחום! 
ציון 4.63 על ידי 51 דירוגים
לדרג
כמות 4 נחשים/פסים
באדיבות: גילה מוגמי

המצרכים

לבצק:

  • 4 כוסות קמח
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 2 כפות סוכר

מילוי:

  • 1 חבילה ממרח תמרים (400 גרם)

לקישוט:

  • אבקת סוכר (לפיזור)

אופן ההכנה

  • ללוש היטב את כל מרכיבי הבצק.
  • לחלק ל 4 כדורים.
  • לרדד כל כדור לריבוע גדול.
  • למרוח ממרח תמרים.
  • לגלגל לנחש.
  • לעשות פסים לא עד הסוף.
  • לאפות בתנור שחומם מראש ל - 170 מעלות עד שמשחים מעט.
  • אחרי שמתקרר להפריד.
  • ולפזר אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות תמרים מגולגלות

אפשר גם בקמח כוסמין מלא?
לא ניסיתי אבל מאמינה שכן.
תודה רבה עם לא רוצים ממרח תמרים אפשר שוקולד השחר?
בהחלט אפשר כל ממרח שאוהבים.
הבצק יוצא רך?
מאוד.
אין צורך לשים במקרר את הבצק?
ישר לעבוד עליו ולהכניס לתנור.
אפשר להקפיא אותם?
לא מומלץ.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגיות תמרים מגולגלות
צילום: נילי שוקרון

"גילה תודה על המתכון יצא סוף הדרך תודה!"
נילי שוקרון

עוגיות תמרים מגולגלות
צילום: לילי וולף

"בצק נח וקל לעבוד אתו. תודה על המתכון!"
לילי וולף

עוגיות תמרים מגולגלות
צילום: גילה מוגמי
עוגיות תמרים מגולגלות
צילום: גילה מוגמי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

חידשתם מלאי עוגיות? מה עם שבוע הבא? עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: גילה ומשה מוגמי

 

Similar Posts

60 Comments

  1. ניסיתי להכין את הבצק כדי לחסוך בבצקים עם מרגרינה / חמאה , לא יודע למה אבל הוא לא נאפה לי , לא יודע על כמה דקות לאפות את העוגיות , אולי הוספתי עוד כוס מים וזאת היא שהרסה לי את מרקם הבצק .

    1. היי עומרי,
      נכון, נשמע שהכוס הנוספת אכן חיבלה במרקם של הבצק, אבל אנחנו ממליצים להכין שוב את המתכון בקפדנות ולאפות במשך 10-15 דקות, או עד שהעוגיות משחימות. חשוב להישאר ליד התנור ולעקוב גם מפני שכל תנור והעוצמה שלו.
      בהצלחה!

  2. 3 stars
    ממש טעים וממש נהנהו בעבודה שחילקתי ללא מילים ממש טוב התגובות היו

  3. 5 stars
    הכנתי את עוגיות התמרים ויצא מדהים ממש
    כמה פשוט ככה טעם, קריספי מבחוץ ונימוך מבפנים
    תענוג

  4. יצא נדיר!!! מלאתי בתמרים ואגוזים פשוט מושלם!!!
    האם אפשר מאותו בצק להכין אוזני המן?

    1. היי גילה,
      שמחים מאוד שנהנית מהעוגיות!
      את בהחלט יכולה להכין מהבצק גם אוזני הזמן. בהצלחה 🙂

4.63 from 51 votes (37 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements