עוגת שוקולד בראוניז בקערה אחת: בראוניז ללא גלוטן ללא קמח ועם המון המון שוקולד!
בראוניז מושלמים, מתכון קל ומנצח לבראוניז שוקולדיות וטעימות ביותר, ללא קמח וללא גלוטן, אז כן כן! אפשר ליהנות מהעוגה המטורפת הזו כל השנה, גם בפסח!
מתכון בראוניז ללא גלוטן ללא קמח

פשוט מושלמים! מתכון קל ומנצח לברואניז שוקולדיות וטעימות ביותר, ללא קמח וללא גלוטן, אז כן כן! אפשר ליהנות מהעוגה המטורפת בפסח וגם בכל כל השנה!
בראוניז ללא גלוטן שוקולדי וטעים (ללא קמח בכלל!), שמתאים לכל החגים ולכל עונות השנה! ובמיוחד מתאים כקינוח שוקולד מושחת וטעים בטירוף לצליאקים או מי שמעדיף להימנע מגלוטן, מומלץ בחום!
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/דורית-כהן" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של דורית כהן [/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם: בראוניז
-
- הכי טעים שיש: מה יותר טוב מעוגת שוקולד מושחתת וטעימה?!
- ללא קמח: המתכון הזה הוא ההוכחה שלא צריך קמח כדי ליצור בראוניז טעים!
- ללא גלוטן: אם גם אתם שייכחים למועדון "האלרגיים לגלוטן" המתכון הזה בול בשבילכם!
- פסח טעים: העוגה הזאת תהפוך את חג הפסח למתוק וטעים במיוחד!
שורה תחתונה: בראוניז מושלמים, ללא גלוטן וקמח, מתכון קל ושוקולדי ביותר!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?

מתכון בראוניז ללא גלוטן ללא קמח
ציוד
המצרכים
מצרכים
- 160 גרם חמאה
- 220 גרם שוקולד מריר (60%)
- 2½ כפות קקאו (איכותי)
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס קורנפלור
- 3 ביצים
- קורט מלח
- ½ כפית אבקת אפיה
- 1 כוס אגוזי מלך (גרוסים)
אופן ההכנה
- להמיס במיקרו את החמאה יחד עם השוקולד מריר בפולסים לערבב טוב ולקרר מעט
- לאחר מכן להוסיף את המלח ואת הסוכר ולערבב
- להוסיף את הביצים, ולערבב את הקורנפלור ואבקת האפיה והקקאו , לערבב טוב טוב שלא יהיו גושים
- ממליצה לנפות את הקקאו והקורנפלור
- להניח על תבנית נייר אפיה משומן , לשפוך את הבלילה ולפזר מעל את אגוזי המלך הגרוסים
- ולאפות בדיוק 25 דקות. על 180 מעלות (לא לאפות יותר מ 25 דקות )
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: בראוניז
נראה פצצה אבל אפשר להחליף את החמאה למשהו אחר? אפשר להחליף במחמאה |
אפשר להכין מראש ולהקפיא? או כמה זמן זה נישאר טוב בחוץ או במקרר? תודה
העוגה נשמרת במקרר, לא להקפיא אותה. |
האם אפשר שמן קוקוס במקום חמאה? לא ממליצה, או חמאה או מחמאה לפרווה. אך את חופשייה לנסות. |
נראה סוף הדרך! אפשר להחליף את הקורנפלור בקמח תפוחי אדמה? אפשר בהחלט! |
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: דורית כהן
פלדמן נאוה
היי נאוה,
נשמח לעזור אם יש לך שאלה 🙂
עשיתי את העוגה בדיוק לפי המתכון והיא יצאה גרוע מאוד
העוגה לא התייצבה אחרי 25 דקות וגם לא אחרי 35 דקות. נשארה נוזלית. נאפתה ב180 מעלות.
השתמשתי בכוס קורנפלור .
מדוע לא הצליחה?
אני אופה עוגות שנים וזה מעולם עוד לא קרה.
היי טובה,
אנחנו מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון. לצערנו, עם כמה שאנחנו רוצים לנסות להבין למה זה קרה, לא נוכל באמת לדעת.
במקום זאת, נשמח להציע לך מתכון נוסף לבראוניז ללא גלוטן של איריס אלהרר.
בהצלחה 🙂
אפשר להחליף את החמאה בנטורינה?
היי דורית,
בטח שאפשר, בהצלחה 🙂