עוגת ביסקוויטים שוקולד שכבות
עוגת ביסקוויטים שוקולד שכבות. עוגה קלאסית וממכרת שכולם אוהבים!
פעם חשבתי שעוגת ביסקוויטים שוקולד שכבות היא עוגה מסובכת להכנה ובכל פעם שנתקלתי בעוגה הזו במאפייה, לא עמדתי בפיתוי וקניתי, כי זו פשוט עוגה ממכרת שאי אפשר רק להסתכל עליה.
עד שיום אחד אזרתי אומץ, הכנתי את העוגה בבית והופתעתי לגלות כמה שהיא קלה להכנה! ויותר מכך – הופתעתי גם לגלות שהיא יוצאת טעימה בהרבה מזו שנהגתי לקנות.
קבלו מתכון לעוגת ביסקוויטים ממכרת, מרעננת לימי הקיץ ומרימה את מצב הרוח עם כל ביס ממנה!
למה באמת כדאי לכם: עוגת ביסקוויטים
-
- כל כך קלה להכנה שהיא תיכנס לתפריט השבועי שלכם!
- טעימה וממכרת כל כך שאי אפשר להפסיק לאכול.
- עוגה מרעננת לימי הקיץ ומעלה את מצב הרוח!
- מושלמת להגשה ולאירוח בכל מועד וגורפת מחמאות בטירוף!
שורה תחתונה: כמה קלאסית – ככה טעימה! קלה להכנה, מרעננת, ממכרת וגורפת מחמאות. אתם עוד כאן?!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגת ביסקוויטים שוקולד שכבות
המצרכים
- 1 חבילת פתי בר (500 גרם)
- 2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל)
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
- 1 חבילת אינסטנט פודינג שוקולד (80 גרם)
- ⅓ כוס חלב (X 2)
ציפוי:
- 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם)
- ½ חבילת שמנת מתוקה (125 מ"ל)
אופן ההכנה
- בשתי קערות נפרדות יש להקציף שמנת , אינסטנט פודינג וניל, ושליש כוס חלב.
- בקערה השנייה אותו הדבר עם אינסטנט פודינג שוקולד.
- בקערה נפרדת נשים חלב עם כפית תמצית וניל וכפית רום לערבב ולהרטיב את הפתי בר.
סידור שכבות בתבנית:
- שכבת ביסקוויטים, ואז שכבה מוקצפת שוקולד, שוב ביסקוויטים, ואז שכבה מוקצפת וניל, שוב ביסקוויטים.
- ממיסים על הגז את השוקולד וחצי שמנת עד לרתיחה לכבות את הגז.
- שופכים את השוקולד מעל - ולמקרר.
הערות וטיפים
רק עוד דבר אחד אחרון!
בלילות הקיץ החמים אין כמו להתפנק על עוגות מרעננות, קלילות ופשוטות להכנה
לצד כוס משקה צונן ועל רקע בריזה קלה של אחרי שקיעה.
עוד מתכונים מעניינים באתר
עוד מתכוני עוגות מושלמים וקלים מחכים לכם באתר,
אז כנסו ותתפנקו כי אין פינוק טוב יותר מפינוק מתוק ומרענן!
- מקור: Sagit Malki
אין מתכונים בלי שוקולד? כל העוגות חייבות להיות עם שוקולד?
היי גידי,
יש לנו הרבה מאוד מתכוני עוגות ביסקוויטים, מצאנו לך כמה מעניינים שאולי תרצה לנסות:
מתכון של מוריה בן יוסף
מתכון של אורה ארגוב
מתכון של רויטל זניש
מתכון של עינת חנניה
בהצלחה 🙂