עוגת שמנת פירורים ללא ג'לטין

כשחושקים בפינוק מיוחד וחגיגי, כשמפנטזים על משהו מתוק ומענג, כשרוצים להגיש משהו מרשים וטעים לאורחים…
אין, אין אין חגיגה בלי בלי בלי עוגת שמנת פירורים בלי ג'לטין וללא אפייה. ההכנה שלה פשוטה וקלילה והתוצאה תמיד מוצלחת, טעימה בטירוף ורכה להפליא
בזכות שכבת קרם שמנת עשיר וקטיפתי ופירורי ביסקוויטים שסוגרים עליה מלמעלה ולמטה, קיבלתם את הביס המושלם שאין אחד שלא יטרוף ישר מהמקרר

למה באמת כדאי לכם: עוגת שמנת פירורים
-
בלי ג'לטין, בלי אפייה, אין אין אין חגיגה בלי עוגת שמנת פירורים עשירה ויפהפייה
-
הכנה פשוטה וקלילה והתוצאה תמיד מוצלחת, טעימה בטירוף ורכה להפליא
שורה תחתונה: שילוב מנצח של קרם שמנת עשיר וקטיפתי שעליו נחים מלמעלה ולמטה פירורי ביסקוויטים פריכים לביס מושלם וחלומי!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים? עוגת שמנת פירורים

עוגת שמנת פירורים ללא ג'לטין
המצרכים
לתחתית ולציפוי פירורי ביסקוויטים:
- ½ חבילת ביסקוויטים טחונים דק דק (130 גרם )
- 80 גרם חמאה מומסת
לקרם שמנת:
- ½ מיכל מיכל שמנת מתוקה
- 2 מיכלי שמנת חמוצה (לסנן כשעתיים לפני במסננת פסטה עם קערה מתחת שתאגור את הנוזלים)
- 1 מיכל גבינת שמנת נפוליאון טבעי
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 150 גרם חמאה רכה רכה
אופן ההכנה
- לערבב יחד היטב את הביסקוויטים והחמאה המומסת, 2/3 מהתערובת להניח בתבנית 26 עגולה ולהדק היטב
- ו-1/3 תערובת להניח בצד לציפוי
- לקרם השמנת
- בקערת מיקסר עם וו הקצפה להוסיף שמנת מתוקה ולהקציף עד קבלת קצפת יציבה, להעביר את הקצפת לקערה אחרת, לא לשטוף את קערת המיקסר ולתוכה לשפוך את השמנת החמוצה, גבינת הנפוליאון, אינסטנט פודינג, סוכר, תמצית וניל וחמאה.
- להקציף יחד עד לאיחוד, להוסיף את הקצפת לתערובת השמנת ולקפל בעדינות. לצקת לתבנית מעל תחתית פירורי הביסקוויטים, לפזר מעל את שאר הפירורים שחיכו בצד, לקרר למספר שעות

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
למה צריך להוסיף את החמאה לגבינות? הן לא מספיק שמנות ויציבות? אפשר ללא החמאה?
היי צופיה!
אפשר ללא חמאה, אין שום בעיה עם זה.
בהצלחה 🙂
עדיף להתעלם מהמתכונים שבאתר הזה, כי לא מדובר באנשים מקצועיים בתחום, בדיוק כפי שכתבת בעניין החמאב מה הקשר לחמאה כאן?!
היי סער, תודה רבה על התגובה שלך!
למרות שהחמאה אינה מצרך חובה במתכון הזה, מי שהכין את העוגה לפי המתכון המקורי לא מפסיק לשבח אותה.
אנחנו ממש ממליצים לנסות, אפשר גם להתרשם כאן מהתגובות החיוביות הרבות שהוא קיבל.
בנוסף, חשוב לנו לציין שכל המתכונים באתר שלנו הם של בשלנים ביתיים מכל הארץ ולא של שפים או טבחים מקצועיים.
מוזמן לנסות את קבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לראות אם יש מתכונים שמוצאים חן בעיניך 🙂