עוגת שוקולד עסיסית עם פטנט
מתכון של עוגת שוקולד עסיסית עם פטנט שתמיד מצליח. קלה להכנה, קלאסית ונצחית, יפהפייה וגבוהה, תמיד נחטפת ראשונה, ואף פעם לא משאירה אחריה פירור. צריך יותר מזה?
גם אם על השולחן יהיו עשרות סוגים של עוגות, אין ספק כי עוגת שוקולד עסיסית תמיד -אבל תמיד – תיחטף ראשונה, ותיזלל בעונג עד הפירור האחרון
ככה זה עם עוגת שוקולד. היא קלאסית ונצחית, אהובה על כולם ואין – ולא יהיה – טעימה ממנה, מענגת ממנה ויפה ממנה.
אבל איך מגיעים לתוצאה מושלמת? הנה המתכון היחיד שאתם צריכים כדי להכין עוגת שוקולד עסיסית + פטנט ייחודי ומנצח שיהפוך את העוגה שלכם לעסיסית ואוורירית בטירוף, מרהיבה ביופייה ומגרה בטעמה…
למה באמת כדאי לכם: עוגת שוקולד
-
כי לעוגת שוקולד עסיסית ומרשימה אין באמת מתחרות טעימות ממנה!
-
כי היא קלאסית, נצחית, ויפהפייה!!
עוגת שוקולד עסיסית עם פטנט
מתכון של עוגת שוקולד עסיסית עם פטנט שתמיד מצליח. קלה להכנה, קלאסית ונצחית, יפהפייה וגבוהה, תמיד נחטפת ראשונה, ואף פעם לא משאירה אחריה פירור. צריך יותר מזה?
לדרג
המצרכים
לעוגה:
- 6 ביצים L
- ½1 כוסות סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם סה"כ)
- 1 כוס שמן
- ⅓1 כוסות מים חמים
- 5 כפות ק קקאו עלית
- 2 כפות שוקולית
- 1 כף נס קפה
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
לציפוי:
- ½ מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- שוקולד מריר (150 גרם)
אופן ההכנה
- להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם סוכר וניל וכוס סוכר. בקערה גדולה לשים חלמונים וחצי כוס סוכר, לטרוף היטב במטרפה ידנית. להוסיף לחלמונים קקאו, שוקולית, נס קפה, מים חמים ושמן ולטרוף היטב. להוסיף קמח ואבקת אפיה ולטרוף היטב.
- ועכשיו לפטנט: להוסיף 1/3 מקציפת החלבונים לקערת החלמונים ולטרוף עם מטרפה, אח"כ להוסיף את כל יתרת החלבונים ולטרוף היטב. לשמן מעט תבנית פלא ולצקת את הבלילה. לחמם תנור ל-170 מעלות ולאפות כ-70 דקות
- לציפוי: להמיס את חומרי הציפוי ולצקת מעל העוגה, לקשט עם אגוזים טחונים או קוקוס
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
-
מקור: סילבי אילוז
היי האם היא מתאימה גם למילוי קרם שכבות?
היי סמדר,
כן, לא נראה לנו שתהיה בעיה.
שבת שלום וגמר חתימה טובה 🙂
עוגה נהדרת , אבל ברשותכם כמה הערות. מהתחל לא כתבתם מים חמים. אז מה זה חמים, פושרים?
שנית 70 דקות לאפיה? אין פה טעות ?
מכסימום, מכסימום 40 דקות. אני כיוונתי כמו תמיד ל35 דקות.
בכל אופן תודה ושבת שלום.
היי קלייר!
תודה רבה על ההערות החשובות שלך ואנחנו ממש שמחים שנהנית מהמתכון 🙂
תיקנו את המתכון והוספנו את המים החמים כבר בשלב המצרכים.
לגבי זמן האפייה – כל תנור שונה ממשנהו, וגם המתכון הזה מציין אפייה ב-170 מעלות, ולא 180 כמו באפייה סטנדרטית.
לנוחיותך, אנו מזמינים אותך להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו
וכן לקבוצות הוואטסאפ: קבוצת מתכונים רגילים | קבוצת גרין, בה אפשר למצוא מתכונים ללא גלוטן, ללא סוכר וכן הלאה.
אנחנו מעלים בקבוצות האלה מתכונים טעימים חדשים כל יום ?