Go Back
עוגת תפוחים בחושה

עוגת תפוחים בחושה משגעת וקלה

עוגת תפוחים בחושה היא בול מה שתרצו לשעת פינוק מתוקה עם קפה חם ליד. קלילה ביותר, טעימה ביותר, ויפה עוד יותר! שבע דקות הכנה וגן עדן מושלם בפה
ציון 4.35 על ידי 100 דירוגים
באדיבות: מזי מיכאל

המצרכים

  • 3 תפוחים גדולים (חתוכים לקוביות קטנות)
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 כפיות קינמון
  • 3 ביצים גדולות (או 4 קטנות)
  • 1 כוס סוכר (ואולי עוד קצת)
  • 1 כוס שמן
  • 2 כוסות קמח תופח
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות ולערבב יחד. בקערה נפרדת לערבב ביצים, סוכר, שמן וקמח ולהוסיף על התפוחים
  • להכניס לתבנית סיליקון או כל תבנית אחרת משומנת ולאפות כשעה על 170 מעלות. לחלץ מהתבנית ולפזר אבקת סוכר

הערות וטיפים

  • למתכון דיאטטי יותר ניתן להשתמש בסילאן ללא סוכר במקום סוכר ,ובשיבולת שועל או בקמח שיבולת שועל במקום קמח
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.