תבשיל פתיתים עם פטריות
תבשיל פתיתים עם פטריות וירקות מוקפצים הוא מנה נהדרת ומנחמת שגם ילדים יטרפו, או תוספת נהדרת שתקפיץ כל ארוחה בטעם מופלא ועמוק ובהכנה קלילה וקצרצרה!
חשבתם שאין כמו מנת פתיתים מהבילה, חמה ומנחמת שהרגע יצאה מהסיר ומבקשת לזלול ממנה עוד עוד? תחשבו שוב!
כי תבשיל פתיתים עם פטריות טעים בטירוף וקליל להכנה, יהיה לא פחות ממושלם בעיקר בזכות פטריות רכות המספקות לפתיתים השובבים טעם אדמתי עמוק, ובזכות ירקות מוקפצים נהדרים שמוסיפים לה צבעוניות ועומק נוספים
מנה נהדרת בפני עצמה שגם ילדים יטרפו, או תוספת נהדרת שתקפיץ כל ארוחה בטעמים נהדרים, תיבול מצוין, והכנה קלילה חבל על הזמן!
למה באמת כדאי לכם: פתיתים עם פטריות
- עם פטריות רכות וירקות מוקפצים – תבשיל פתיתים יקפיץ כל ארוחה
- כשמתחשק לאכול טוב, חם ומנחם – זו ה-מנה המושלמת בשבילכם!
שורה תחתונה: טעמים נהדרים, תיבול מצוין, הכנה קלילה חבל על הזמן!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? פתיתים עם פטריות
תבשיל פתיתים עם פטריות
תבשיל פתיתים עם פטריות וירקות מוקפצים הוא מנה נהדרת ומנחמת שגם ילדים יטרפו, או תוספת נהדרת שתקפיץ כל ארוחה בטעם מופלא ועמוק ובהכנה קלילה וקצרצרה!
לדרג
המצרכים
- 3 כוסות פתיתים אפויים
- 3 כפות שמן
- ½3 כוסות מים רתוחים
- 2 בצלים גדולים (חתוכים לרצועות)
- 1 כפית אבקת מרק בצל
- מלח
- פלפל שחור
- 1 סלסלת פטריות טריות (חתוכות לפרוסות)
- 1 גמבה ( חתוכה לקוביות)
- 1 שן שום
אופן ההכנה
- לטגן בצל קצוץ גס עם 2 כפות שמן עד לשקיפות. ולהוסיף את הפתיתים, לערבב ולתבל במלח, פלפל ואבקת מרק בצל. להוסיף מים רתוחים, להנמיך להבה ולבשל 10-12 דקות
- בווק חם להוסיף כף שמן ולהקפיץ רצועות בצל, להוסיף גמבה, פטריות ושן שום כתוש. לתבל במלח ופלפל, להקפיץ עד לריכוך הפטריות ולהוסיף לפתיתים המבושלים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!