| | | |

פשטידת גבינות ללא גלוטן עם אטריות. Mari נטול גלוטן

מתארחים, מארחים, בא לכם משהו טעים ומהיר? מתכון פשטידת גבינות ללא גלוטן היא המנה שלכם לשבועות ולכל פעם שרוצים להרשים! הכנה בפשטות וקלילות למנה שכולה שלמות!
בהשראת: Mari נטול גלוטן
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
פשטידת גבינות ללא גלוטן עם אטריות

מתארחים או מארחים ובא לכם להפתיע בלי לעבוד קשה מדי, אבל עם הרבה מחמאות וקריאות התפעלות על כמה טעים יצא לכם?

אם עניתם כן על השאלות האלו – מתכון פשטידת גבינות ללא גלוטן היא המנה המנצחת שלכם, שבוודאי גם תזכה להערכה בקרב כל הרגישים לגלוטן. כל מה שצריך לעשות כדי לזכות בתשואות של האורחים, וגם של בני הבית, הוא לבשל אטריות, לערבב עם כמה גבינות מצוינות ומצרכים קלילים נוספים, וזהו… לתנור,

בתוך שעה קלה ולאח הכנה קלילה ופשוטה תצא מהתנור פשטידת גבינות מפוארת וגבוהה, שחומה ויפה, מגרה ונוטפת רכות, שתתלווה אליכם בשמחה לשולחן חג שבועות טעים וצבעוני!

ספר המתכונים של Mari נטול גלוטן 

פשטידת גבינות ללא גלוטן עם אטריות
צילום: Mari נטול גלוטן

למה באמת כדאי לכם: פשטידת גבינות ללא גלוטן

 

  • פשטידת גבינות מושלמת נטולת גלוטן לכל פעם שאתם מארחים ובא לכם להפתיע בלי לעבוד קשה מדי!
  • שילוב מהמם בין אטריות רכות ואפויות, מרקם גבינות עשיר ונוטף רכות, ומעטה נהדר של גבינה מגורדת…
  • גבוהה, שחומה ומגרה… שתשמח לעמוד במרכז כל שולחן שבועות טעים וחגיגי!

שורה תחתונה: הכנה מהירה, בפשטות וקלילות, היוצרת מנה שכולה שלמות!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? פשטידת גבינות ללא גלוטן

 

פשטידת גבינות ללא גלוטן עם אטריות

פשטידת גבינות ללא גלוטן עם אטריות. Mari נטול גלוטן

מתארחים, מארחים, בא לכם משהו טעים ומהיר? מתכון פשטידת גבינות ללא גלוטן היא המנה שלכם לשבועות ולכל פעם שרוצים להרשים! הכנה בפשטות וקלילות למנה שכולה שלמות!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: Mari נטול גלוטן

המצרכים

  • 300 גרם אטריות דקות ללא גלוטן (מבושלות ומסוננות)
  • 600 גרם גבינת שמנת או 9% (או 300 גרם גבינת שמנת ו-300 גרם גבינה לבנה)
  • ½ כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם סה"כ)
  • 1 גביע שמנת חמוצה של פעם (200 גרם)

לציפוי:

  • 10 גרם חמאה (לחתוך לקוביות קטנות)
  • גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה

  • לבשל את האטריות ולסנן, לשים בקערה לאחר הסינון ולהוסיף 3 ביצים. לערבב הכל יחד, להוסיף את הגבינות ולהעביר לתבנית משומנת ומרופדת בתחתית בנייר אפיה
  • לאחר שהעברנו את העיסה לתבנית - לפזר קצת גבינה צהובה מגוררת וכמה ריבועים קטנים קטנים של חמאה. לאפות בחום של 180 מעלות טורבו עד הזהבה יפה

הערות וטיפים

  • ניתן לאפות בתבנית חד פעמית עם חור
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

פשטידת גבינות ללא גלוטן עם אטריות
צילום: Mari נטול גלוטן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements