פשטידת גבינות ללא גלוטן עם אטריות. Mari נטול גלוטן
מתארחים או מארחים ובא לכם להפתיע בלי לעבוד קשה מדי, אבל עם הרבה מחמאות וקריאות התפעלות על כמה טעים יצא לכם?
אם עניתם כן על השאלות האלו – מתכון פשטידת גבינות ללא גלוטן היא המנה המנצחת שלכם, שבוודאי גם תזכה להערכה בקרב כל הרגישים לגלוטן. כל מה שצריך לעשות כדי לזכות בתשואות של האורחים, וגם של בני הבית, הוא לבשל אטריות, לערבב עם כמה גבינות מצוינות ומצרכים קלילים נוספים, וזהו… לתנור,
בתוך שעה קלה ולאח הכנה קלילה ופשוטה תצא מהתנור פשטידת גבינות מפוארת וגבוהה, שחומה ויפה, מגרה ונוטפת רכות, שתתלווה אליכם בשמחה לשולחן חג שבועות טעים וצבעוני!
למה באמת כדאי לכם: פשטידת גבינות ללא גלוטן
- פשטידת גבינות מושלמת נטולת גלוטן לכל פעם שאתם מארחים ובא לכם להפתיע בלי לעבוד קשה מדי!
- שילוב מהמם בין אטריות רכות ואפויות, מרקם גבינות עשיר ונוטף רכות, ומעטה נהדר של גבינה מגורדת…
- גבוהה, שחומה ומגרה… שתשמח לעמוד במרכז כל שולחן שבועות טעים וחגיגי!
שורה תחתונה: הכנה מהירה, בפשטות וקלילות, היוצרת מנה שכולה שלמות!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? פשטידת גבינות ללא גלוטן
פשטידת גבינות ללא גלוטן עם אטריות. Mari נטול גלוטן
המצרכים
- 300 גרם אטריות דקות ללא גלוטן (מבושלות ומסוננות)
- 600 גרם גבינת שמנת או 9% (או 300 גרם גבינת שמנת ו-300 גרם גבינה לבנה)
- ½ כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם סה"כ)
- 1 גביע שמנת חמוצה של פעם (200 גרם)
לציפוי:
- 10 גרם חמאה (לחתוך לקוביות קטנות)
- גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
- לבשל את האטריות ולסנן, לשים בקערה לאחר הסינון ולהוסיף 3 ביצים. לערבב הכל יחד, להוסיף את הגבינות ולהעביר לתבנית משומנת ומרופדת בתחתית בנייר אפיה
- לאחר שהעברנו את העיסה לתבנית - לפזר קצת גבינה צהובה מגוררת וכמה ריבועים קטנים קטנים של חמאה. לאפות בחום של 180 מעלות טורבו עד הזהבה יפה
הערות וטיפים
- ניתן לאפות בתבנית חד פעמית עם חור
רק עוד דבר אחד אחרון!
מקור: Mari נטול גלוטן
מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם | ובדף: Mari נטול גלוטן