בורקס פיצה ללא גלוטן
במתכון המושלם הזה של בורקס פיצה ללא גלוטן יש בעיה… ושלא תבינו לא נכון. הוא קליל להכנה, נטול גלוטן שזה ממש מבורך, טעים בטירוף, ונראה מממממ…. מוש!
אז איפה הבעיה, אתם שואלים? הבעיה היא שהבורקסים השובבים האלה לא יספיקו לצאת מהתנור מהבילים ולוהטים – וכבר ייחטפו כאילו לא היו מעולם… ולמה? כי יש בהם כל מה שצריך לארוחת ערב מפנקת, לאירוח ספונטני קליל ולפינוק ביתי משפחתי טעים ומשביע לצד סלט, טחינה, או לגמרי לבד!
הם נוטפי פריכות של בצק מושלם, מלאים בגבינות רכות ונימוחות במיוחד, ומצטיינים במרקם קראנצ'י שיתפצפץ לכם בפה בכל נגיסה
למה באמת כדאי לכם: בורקס פיצה ללא גלוטן
- לוהטים, מהבילים, מלאים בגבינות נימוחות במיוחד ועטופים במרקם קראנצ'י מתפצפץ שיעשה לכם נעים בפה
- הפתרון המושלם לארוחת ערב מפנקת, לאירוח ספונטני ולפינוק משפחתי טעים ומשביע
שורה תחתונה: בורקס ופיצה במאפה נהדר אחד – צריך יותר מזה?
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? בורקס פיצה ללא גלוטן
בורקס פיצה ללא גלוטן
המצרכים
- 1 כוס קמח תמי תופח (או תמי הכתום +1 כפית אבקת אפיה)
- 200 גרם גבינה צהובה מגוררת גס
- 60 גרם גבינה מלוחה מגוררת גס
- 2 כפות שמנת חמוצה
- 3 כפות גבינת נפוליאון עם זיתים
- 1 חלמון ביצה
אופן ההכנה
- במעבד מזון או במקסר עם וו גיטרה יש לערבל את כל החומרים עד קבלת בצק. להוריד לנייר אפיה ולגלגל בעדינות את הבצק ולהכניס לשעה למקר. לאחר כשעה יש לחלק את הבצק לשני חלקים, ופה ניתן להכין ב-2 אפשרויות:
- 1. לגלגל את הבצק לרולדה, לפרוס לפרוסות וטיפה לשטח, למרוח חלמון ביצה מהול בכמה טיפות שמן ולקשט בשומשום או
- 2.לרדד כל חלק על נייר אפיה, למרוח רוטב פיצה, לגלגל לרולדה (ניתן לשים במקפיא כעשרים דקות) ולפרוס לפרוסות, להניח על נייר אפיה, למרוח ביצה טרופה ולפזר מעל שומשום למי שאוהב
- להכניס לתנור ולאפות ב200 מעלות עד הזהבה יפה
רק עוד דבר אחד אחרון!
מקור: Mari נטול גלוטן
מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם | ובדף: Mari נטול גלוטן
יש לכם מתכונים מדהימים!
תודה רבה על כולם!
היי טל!
תודה רבה על הפרגון, שמחים לדעת שכיף לך אצלנו 🙂
מזמינים אותך להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו, אנחנו מעלים לשם מתכונים נהדרים חדשים כל יום
https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/