|

איך מכינים בואיקוס גבינה הכי טעים?

בואיקוס, אותן לחמניות גבינה ממכרות יסדרו לכם בוקר שבת, ערב משפחתי, פיקניק בחוץ ותוספת טעימה לשבועות. ללא שמרים ועם גבינות עשירות וקיבלתם ביס חלומי!
בהשראת: לינדה לנגנר
ציון 4.29 על ידי 28 דירוגים
בואיקוס גבינה

יווני או בולגרי, ספרדי או בלקני – לא משנה מה המקור של המאפה הכל כך טעים הזה – אין ספק שעם ההכנה הקלילה שלו הוא ייחטף תוך דקות ויציף את הבית בנינוחות אפויים משגעים!

ככה זה כשעל השולחן מונחת תבנית מגרה של בואיקוס גבינה – אותן לחמניות גבינה ממכרות וקטנות, שלא מכילות שמרים וביצים, אבל עמוסות בגבינות מצוינות ששוכבות לכם במקרר ומחכות להיצמד לבצק רך ומפנק ולביס חלומי ומענג.

כמה בואיקוס שחומים על הצלחת וסגרתם פינה טעימה במיוחד לארוחת בוקר שבת, לארוחת ערב משפחתית באמצע השבוע לצד טחינה ניגרת וסלט רענן, נהדרים לארוחת עשר לילדים, ולנשנוש שבועות נהדר!

 

ספר המתכונים של לינדה לנגנר

 
בואיקוס לחמניות גבינה
 

למה באמת כדאי לכם: בואיקוס

 
  • קערה אחת בלבד, כמה מוצרים טובים ומלאאאא בואיקוס ממכרים בתנור!
  • ללא ביצים, ללא שמרים, ללא כלים מיותרים, אבל מלאים בגבינות עשירות ומצוינות
  • בואיקוס מושלם לשבת בבוקר, לערב משפחתי טעים, לארוחת עשר לילדים, ולנשנוש שבועות קליל
שורה תחתונה: קטנות, יפות, רכות, קלות, ט-ע-י-מ-ו-ת!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? בואיקוס

 

בואיקוס גבינה

איך מכינים בואיקוס גבינה הכי טעים?

בואיקוס, אותן לחמניות גבינה ממכרות יסדרו לכם בוקר שבת, ערב משפחתי, פיקניק בחוץ ותוספת טעימה לשבועות. ללא שמרים ועם גבינות עשירות וקיבלתם ביס חלומי!
ציון 4.29 על ידי 28 דירוגים
לדרג
באדיבות: לינדה לנגנר

המצרכים

  • 1 חבילת קמח תופח (350 גרם)
  • 1 חפיסת חמאה/מחמאה רכה (200 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 2 כוסות תערובת גבינות - איזה שיש לכם בבית, ובתנאי שכמות הגבינות הרכות תהיה יותר מכמות הגבינות הקשות (כאן במתכון - ½ מיכל גבינה לבנה (125 גרם), ½ מיכל קוטג', חופן מוצרלה ועמק מגורדות וקובייה קטנה של גבינה בולגרית)

אופן ההכנה

  • את הגבינות להעביר לקערה ולערבב. לטעום ולהוסיף מלח לפי הטעם, להוסיף קמח תופח וחמאה או מחמאה וללוש לקבלת בצק אחיד ומעט דביק (אפשר במעבד מזון)
  • לניילן ולהניח במקרר שעה עד 24 שעות, לכדרר לחמניות ולהניח על נייר אפייה במרווחים, כי הלחמניות מתפשטות קצת. אפשר לפזר על כל לחמניה עוד קצת גבינת עמק מגוררת
  • לאפות בתנור מחומם מראש ל-190 מעלות עד הזהבה יפה, בערך כחצי שעה

הערות וטיפים

  • הכי כיף! שמים איזה גבינות שרוצים, רק  מקפידים שכמות הגבינות הרכות תהיה יותר מכמות הגבינות הקשות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

בואיקוס גבינה
צילום: לינדה לנגנר
 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: לינדה לנגנר מוזמנים לעקוב גם בדף הפייסבוק 

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements