החג הזה כולם נהנים: עוגת גבינה של בית מלון שאין עליה! (ללא קמח או גלוטן)
קבלו עוגת גבינה של בית מלון, עוגת גבינה אפויה בלי תחתית שיוצאת עסיסית וטעימה במיוחד. מכינים בלי קמח בכלל ואך ורק עם קורנפלור. מתכון קל וקליל שהכי כדאי להכין למשפחה, ככה שכולם יוכלו להנות בלי הבדל!
עוגת גבינה של בית מלון ללא קמח

בלי קמח בכלל, עוגת גבינה ללא גלוטן שכבר לא צריך לא לטוס ולא וללון כדי להנות ממנה!
קבלו עוגת גבינה של בית מלון, עוגת גבינה אפויה בלי תחתית שיוצאת רכה וטעימה במיוחד.
מתכון קל וקליל שהכי כדאי להכין למשפחה, להיזכר בזמנים טובים ולחשוב על העתיד המתוק.
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/כרמית-דהאן" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של כרמית מ. דהאן [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
המצרכים
- 6 ביצים
- כוס ורבע סוכר
- 750 גרם גבינה לבנה 5%
- 1 גביע גבינת שמנת נפוליאון
- 2 גביעי שמנת חמוצה
- 5 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 4 כפות קורנפלור
- 1 גרידה מלימון אחד
- 1 כף מיץ לימון
- 1 כפית תמצית וניל איכותית
אופן ההכנה
- מקציפים את הביצים עם סוכר במשך 8-10 דקות, עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
- מוסיפים לקציפת הביצים את הגבינות, השמנת החמוצה, מיץ לימון, גרידה ותמצית וניל ונקציף יחדיו כדקה.
- לנפה פנימה אינסטנט וניל וקורנפלור ולערבב בתנועות קיפול לבלילה חלקה וללא גושים.
- להעביר את בלילת העוגה לתבנית 24 משומנת. לחמם תנור ל-160 מעלות.
- כשהתנור חם, להכניס לתחתית התנור את תבנית האלומיניום עם המים.
- לאפות את העוגה כשעה וחצי, עד שהעוגה יציבה בקצוות ומעט רוטטת המרכז.
- מכבים את התנור, משאירים את העוגה בפנים ולצנן למשך שעתיים.
הערות וטיפים
[adinserter block="4"]

רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת גבינה של בית מלון
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני שבועות מושלמים. אל תפספסו!
מקור: כרמית מ. דהאן | מוזמנים לעקןוב בדף הפייסבוק עשלה

שכחת לציין מתי להוסיף את השמנת חמוצה.
היי גבי,
תודה רבה ששמת לב, את השמנת החמוצה מוסיפים בשלב מס' 2.
בהצלחה 🙂
ללא הפרדת ביצים?
היי חן!
נכון, אין צורך להפריד את הביצים.
בהצלחה 🙂
מה עושים לחולי סוכרת?
האם יש אפשרות לממתיקים?
היי אילנית,
יש תחליפי סוכר וגם אינסטנט פודינג ללא סוכר בכל סופר. לשים באותה כמות.
בהצלחה 🙂