עוגת גבינה לוטוס
אין עוגה שתרצו להכין לכבוד שבועות יותר מהעוגה המופלאה הזו. יפה יפה, מרשימה ונוטפת תענוגות מתוקים, העוגה הזו היא בדיוק מה שתרצו לקנח איתו את ארוחת החג, ובוודאי שגם לפניה, ובטוח שעוד שבועות רבים אחר כך.
אז מה יש בה בעוגת גבינה לוטוס הזו שהופך אותה למושלמת כל כך? ככה: יש בה טעם קרמלי מתוק ועמוק, קרם גבינה קטיפתי ועשיר, ביס קראנצ'י וממכר של עוגיות לוטוס רכות ומטריפות ומראה מרשים שישר יכניס הביתה אווירה לבנה וחגיגית במיוחד.
ההכנה שלה קלילה ומהירה, היא לא דורשת אפייה, וביס ממנה לצד קפה או פירות רעננים ישאיר לכם שמחה בפה ויעשה לכם טוב על הלב לחג שמח וטעים באמת.
למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה לוטוס
-
אין יפה כמוה, אין טעימה ממנה, אין מצב שהיא לא תתחסל בשניות ואין סיכוי שמישהו לא יאהב אותה.
-
ללא אפייה ועם שילוב מושלם של ממרח לוטוס עשיר וקרמלי, קרם גבינה קטיפתי וביסקוויטים פריכים וממכרים.
-
עוגת גבינה לוטוס מרהיבה ומגרה, מושלמת לשבועות, לכל חג אחר, לשבת מפנקת ולהפסקת קפה מתוקה.
שורה תחתונה: הכנה בדקות, מתחסלת בשניות, מושלמת לשבועות!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים? עוגת גבינה לוטוס
עוגת גבינה לוטוס
המצרכים
לקרם הגבינה:
- ½1 מיכלים שמנת מתוקה (מיכלים קטנים, סה"כ 375 מ"ל)
- 5 כפות גבינה לבנה
- ¼ כוס כוס חלב
- 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
- 3 כפות פודינג וניל
- מעט גרידת לימון (לא חובה)
לעוגה:
- 1 חבילה עוגיות לוטוס (50 יחידות, 312 גרם)
- 1 מיכל ממרח לוטוס ( 400 גרם)
אופן ההכנה
- להקציף את חומרי הקרם עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
- לטבול ביסקוויטים בטעם לוטוס בחלב ולסדר בתבנית.
- לשים מעל את הקרם (ניתן לעשות כמה שכבות שרוצים).
- להכניס למקפיא לשעה וחצי.
- להמיס במיקרוגל ממרח לוטוס.
- לשים מעל הקרם בצורה אחידה ולהניח את הביסקוויטים על הממרח (ללא טבילה בחלב).
- להכניס למקפיא לכמה שעות, לחלץ בזהירות ולקשט כיד הדימיון.
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני שבועות מושלמים. אל תפספסו!
- מקור: גילה מוגמי – עוגות, קינוחים, פירות ועוד. שירות משלוחים כמעט לכל הארץ | מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם שלה
חייב מקפיא אני שמתי אותה במקרר בהתחלה והיא היית מאוד רכה ואז שמתי אותה במקפיא והיא כמו גלידה
דרך אגב הגרידת לימון מאוד מוסיפה טעם וריח מומלץ
היי,
בהתחלה יש לשים במקפיא ואחרי 4-5 שעות להעביר למקרר.
גרידת הלימון נשמע סוף הדרך, תודה ששיתפת אותנו בזה 🙂
נראה מאד מבטיח
האם שומרים במקפיא?
האם מגישים קפוא?
היי ריקי!
אם את בלחץ של זמן ואת צריכה שהיא תתייצב לך מהר – תקפיאי לשעתיים-שלוש ואחרי פשוט תשמרי במקרר.
לא ניסינו לשמור אותה במקפיא כל הזמן, אבל את יכולה לעשות ניסוי כשאת מכינה אותה ולהקפיא חלק קטן ממנה. כך תוכלי לראות איזה מרקם יש לה בהקפאה ממושכת.
אנחנו מניחים שהיא תהיה כמו גלידה אבל צריך לנסות.
בהצלחה רבה ותעדכני אותנו אם בא לך 🙂