פתיתים

מתכון לילדים: פתיתים אדומים כל כך טעימים שמתחסלים ברגעים!

פתיתים אדומים שמתחסלים כל כך מהר שלא תאמינו שהילדים אוכלים כל כך הרבה! הם יוצאים טעימים כל כך שהילדים יריבו על הביס האחרון ובטח שלא תישאר לכם מנה לארוחה הבאה!

פתיתים אדומים שמתחסלים בדקות

פתיתים אדומים כל כך טעימים שנגמרים מהר
בהשראת: טל דובנבוים
ציון 4.53 על ידי 17 דירוגים
פתיתים

פתיתים אדומים שמתחסלים בדקות ספורות!

בכל פעם שהכנתי פתיתים לילדים שלי, הם הוסיפו כמו מטורפת של קטשופ וטרפו את המנה. לא יודעת מה איתכם, אבל אני לא חובבת קטשופ, במיוחד כשמדובר בבריאות של הילדים שלי. אז החלטתי לשדרג את מנת הפתיתים, שתצא טעימה כמו מנה שכוללת קטשופ, אבל בריאה יותר.

בפעם הראשונה שהכנתי, לא האמנתי איך הסיר התחסל בדקות! מודה שאפילו אני אכלתי מנה גדושה!

המתכון הזה קל להכנה, ומהר מאוד אפשר להעמיד סיר מכובד שיספיק לכל בני המשפחה.

יוצא כל כך טעים שהמנה מככבת בארוחות הצוהריים של ילדיי, ומאחר שהם טורפים את זה הם לא צריכים שום תוספת ליד!

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/טל-דובנבוים" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של טל דובנבוים [/button]

 

פתיתים
צילום: Tal Dubenboim

[adinserter block="2"]

למה באמת כדאי לכם: פתיתים

    • אחת התוספות הטעימות שיש, גם כתוספת למנה וגם כמנה בפני עצמה!
    • מנה בריאה ומשביעה!
    • הילדים יטרפו את כל מנה שתתנו להם מהפתיתים!

שורה תחתונה: כל כך טעים שגם אחרי שתסיימו לאכול, אם בטעות נשאר ביס, אתם תרצו לחטוף אותו לפני הילדים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

פתיתים

פתיתים אדומים שמתחסלים בדקות

פתיתים אדומים כל כך טעימים שנגמרים מהר
ציון 4.53 על ידי 17 דירוגים
לדרג
באדיבות: טל דובנבוים
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • 1 בצל
  • ½1 כוס פתיתים
  • ½1 כוסות מים (על כל כוס פתיתים)
  • שום (כמה שרוצים, באבקה או שיניים כתושות)
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל
  • 1 כף סוכר חום (מומלץ לא לוותר על זה)
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • מטגנים בצל עד שהוא מקורמל קצת.
  • מוסיפים את הפתיתים ומטגנים אותם עם הבצל לשתי דקות לפחות.
  • מוסיפים את השום, הרסק והתבלינים ומערבבים במשך דקה.
  • מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
  • מכבים את האש, מכסים את הסיר ומחכים כמה דקות.
[adinserter block="10"]

הערות וטיפים

פתיתים
צילום: Tal Dubenboim
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]


הבמה כולה שלכם:

"זה ממש טעים. הבנים שלי עפים על זה."
Martine Doron

 

פתיתים
צילום: Tal Dubenboim

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: Tal Dubenboim | מוזמנים לעקוב באינסטגרם

6 Comments

4.53 from 17 votes (15 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?