פתיתים אדומים שמתחסלים בדקות
פתיתים אדומים שמתחסלים בדקות ספורות!
בכל פעם שהכנתי פתיתים לילדים שלי, הם הוסיפו כמו מטורפת של קטשופ וטרפו את המנה. לא יודעת מה איתכם, אבל אני לא חובבת קטשופ, במיוחד כשמדובר בבריאות של הילדים שלי. אז החלטתי לשדרג את מנת הפתיתים, שתצא טעימה כמו מנה שכוללת קטשופ, אבל בריאה יותר.
בפעם הראשונה שהכנתי, לא האמנתי איך הסיר התחסל בדקות! מודה שאפילו אני אכלתי מנה גדושה!
המתכון הזה קל להכנה, ומהר מאוד אפשר להעמיד סיר מכובד שיספיק לכל בני המשפחה.
יוצא כל כך טעים שהמנה מככבת בארוחות הצוהריים של ילדיי, ומאחר שהם טורפים את זה הם לא צריכים שום תוספת ליד!
למה באמת כדאי לכם: פתיתים
-
- אחת התוספות הטעימות שיש, גם כתוספת למנה וגם כמנה בפני עצמה!
- מנה בריאה ומשביעה!
- הילדים יטרפו את כל מנה שתתנו להם מהפתיתים!
שורה תחתונה: כל כך טעים שגם אחרי שתסיימו לאכול, אם בטעות נשאר ביס, אתם תרצו לחטוף אותו לפני הילדים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?
המצרכים
- 1 בצל
- ½1 כוס פתיתים
- ½1 כוסות מים (על כל כוס פתיתים)
- שום (כמה שרוצים, באבקה או שיניים כתושות)
- 1/2 כפית כורכום
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כף רסק עגבניות
- 1 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל
- 1 כף סוכר חום (מומלץ לא לוותר על זה)
אופן ההכנה
- מטגנים בצל עד שהוא מקורמל קצת.
- מוסיפים את הפתיתים ומטגנים אותם עם הבצל לשתי דקות לפחות.
- מוסיפים את השום, הרסק והתבלינים ומערבבים במשך דקה.
- מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
- מכבים את האש, מכסים את הסיר ומחכים כמה דקות.
הערות וטיפים
הבמה כולה שלכם:
"זה ממש טעים. הבנים שלי עפים על זה."
Martine Doron
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: Tal Dubenboim | מוזמנים לעקוב באינסטגרם
יצא מר אולי עדיף בלי פפריקה
היי אדית,
אפשר לשים ממש טיפה.
בהצלחה!
יצא טעים!!
מתכון מעולה 😋
היי רעות,
תענוג, שמחים שאהבת!!
טעים מאוד!! מומלץץץץ
רק תיקון קטנטן – "מנה בריאה", לא הייתי קוראת לה
היי שרה,
שמחים מאוד שנהנית מהפתיתים!
את מוזמנת גם לשתף אותנו בתמונות בקבוצה 🙂