עוגיות תמרים פרווה שלא נשברות

עוגיות תמרים פרווה מושלמות כמו שמכינים במאפייה ואפילו טעימות יותר!
עוגיות תמרים אורגינל, העוגיות שאנחנו מכירים מפעם, מילדות ומלוות אותנו בכל אירוע וחג!
עוגיות תמרים פרווה שאפשר להגיש בערב שבת לצד הקפה, לאחר ארוחת השבת וליהנות מקינוח מושלם שישדרג את הערב כולו.
אצלי העוגיות האלה מככבות ואני מכינה אותן באופן קבוע כדי שתמיד יהיו מספיק בקופסת העוגיות – גם לבני הבית וגם להגשה לאורחים לא צפויים שקופצים לשתות קפה רק בגלל העוגיות.
אני מכינה את המתכון הזה הרבה שנים, העוגיות נימוחות בפה והכי חשוב – הן לא נשברות! מומלץ לנסות! תודו לי אחר כך!

למה באמת כדאי לכם: עוגיות תמרים פרווה
-
- עוגיות תמרים אמיתיות כמו שכולם אוהבים!
- כל כך טעימות שאי אפשר להפסיק לאכול אותן!
- עוגיות תמרים פרווה ואפשר להגיש אותן בכל שלב של היום ולאחר כל ארוחה!
- הכנה פשוטה יחסית והכי חשוב שהן לא נשברות!
שורה תחתונה: העוגיות כל כך טעימות שיותר לא תקנו הביתה עוגיות מוכנות! באחריות!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?

המצרכים
- ⅓ כוס שמן
- ⅓ כוס סוכר
- ½ כוס מים
- 2 מרגרינה (400 גרם סה"כ)
- 6 כוסות קמח
- 10 גרם אבקת אפייה
- ½1 חבילות ממרח תמרים (750 גרם סה"כ)
- 1 כפית קינמון
- 50 גרם אגוזים טחונים (טחונים)
אופן ההכנה
- מערבבים היטב את המים, השמן והסוכר בעזרת גיטרה או מטרפה ידנית.
- מוסיפים את המרגרינה לקערת הנוזלים ומערבבים מספר דקות עד שהמרגרינה מתרככת.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה לאיחוד מוחלט של הבצק ונותנים לבצק מנוחה של שעה במקרר.
- מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ובעזרת עורך פתיחה לכל אורכו.
- מורחים את ממרח התמרים לכל אורך הדרך, לממרח התמרים אני מוסיפה כפית קינמון למי שאוהב ומעט אגוזים.
- מכניסים את הלחמניות בצורה מושלמת לתנור ללא חתך עליהן ואופים 35 דקות ב־180 מעלות.
- לאחר האפייה חותכים ומפזרים אבקת סוכר.
הבמה כולה שלכם:

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: עטרה ז'ורנו | מוזמנים לעקוב בקבוצת הפייסבוק | ובאינסטגרם
400 גר מרגרינה ל6 כוסות קמח? נפלתם על הראש רעל
היי, תודה רבה על התגובה שלך!
לא חובה להשתמש במרגרינה למי שלא רוצה או לא אוהב. אפשר להמיר בחמאה רגילה, חמאה מזוקקת או שמן באותה הכמות.
בהצלחה 🙂