בורגול עם ירקות
עם שפע של ירקות צבעוניים ובריאים, זמן הכנה קצרצר ותוצאה סופית מרשימה ביופייה – אין ספק שהמנה הזאת תככב אצלכם בבית לפחות פעם-פעמיים בשבוע.
הוא מתבשל במהירות, לא דורש השרייה מקדימה והטעם הניטרלי שלו סופח בשלמות כל טעם ותבלין שרק תרצו. הוא עשיר בוויטמינים, מינרלים ועשיר בסיבים תזונתיים משביעים ומזינים,
בורגול הוא למעשה חיטה מבושלת שיובשה ונגרסה, ואם הכרתם אותו רק בקובה המסורתי – תתרגשו לגלות אותו מחדש במתכון המושלם הזה, שמהווה ארוחה שלמה ומשביעה בסיר אחד או כתוספת נהדרת לכל מנה בשרית
למה באמת כדאי לכם: בורגול עם ירקות
- מנה שלמה ומזינה בזמן הכנה קצרצר וטעמים שילוו אתכם עוד שעות אחר כך…
- כי בורגול עשיר בשפע דברים טובים – ויטמינים, מינרליים וסיבים תזונתיים, ובליווי ירקות אפויים – הוא ישביע גם את האדם הרעב ביותר
שורה תחתונה: כי למה להסתפק בבורגול רק בקובה שאפשר להכין ממנו תוך דקות ארוחה משביעה, בריאה ומהירה?
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? בורגול עם ירקות
בורגול עם ירקות
המצרכים
- 3 קישואים
- 2 בטטה
- 1 כרשה גדולה
- 3 גזרים
- 3 שיני שום
- 1 בצל גדול
- 2 כוסות בורגול ( עבה שטוף)
- 4 כוסות מים רותחים
- מלח
- פלפל
- 1 כף אבקת מרק בטעם עוף
- ¼ כפית כורכום
- כמון
- קמצוץ ל הל
- מעט תבלין עוף
- תבלין שום
- ½2 כפות שמן
אופן ההכנה
- מגרדים 3 גזרים באופן גס, מכניסים לסיר יחד עם בצל גדול חתוך ומטגנים בסיר שטוח עד הזהבה
- מוסיפים תבלינים, מערבבים, ומכניסים פנימה את הבורגול והמים. מבשלים 20 דקות
- חותכים בטטה וקישוא לקוביות וכרישה לעיגולים בעובי ס"מ, מרססים קצת שמן, מעט תבלין עוף, תבלין שום ומלח, ומכניסים לתנור לחום גבוה ל-10 דקות, מורידים חום עד שמוכן ולא מושי מידי.
- מערבבים בעדינות את הירקות עם הבורגול ומגישים חם
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!