פחזניות עם קרם
המתכון הקל והכיפי ביותר לפחזניות מעולות עם קרם ממכר.
פחזניות מתוקות, רכות ואווריריות הממולאות בקרם ווניל, כפי שאנו רגלים לקבל בבתי הקפה, נראות לפעמים כמו משהו מסובך להכנה.
כנראה שהצורה היפה והמראה המלבב של הפחזניות מרתיעים אותנו וגורמים לנו לחשוב שזה דבר מסובך להכנה.
אך האמת שאין דבר פשוט מזה. ניתן להכין אותן תוך 20 דקות בלבד. לכן, קבלו מתכון מדהים לפחזניות מעולות שישאירו את כולם פעורי פה.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?
המצרכים
- 1 כוס קמח
- 3 ביצים
- 100 גרם חמאה
- 3 כפות סוכר
- כף תמצית ווניל
- קורט מלח
- כוס מים
- קרם וניל:
- 1 שקית פודינג ווניל
- 1 כוס חלב
- מיכל 250 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
- יש לערבב יחדיו את כל המצרכים בסיר מלבד הקמח והביצים.
- יש להביא לרתיחה ולבסוף להוסיף את כוס הקמח, תוך כדי תנועות ערבוב על מנת שלא ייוצרו גושים, שלא ידבק ושתתקבל עיסה אחידה.
- לאחר הבישול נחכה שיתקרר קצת נעביר למיקסר עם וו גיטרה לכמה דקות על מנת לקבל עיסה מושלמת וחלקה.
- כאשר הבצק קר ניתן להוסיף בהדרגה את הביצים תוך כדי ערבול.
- את הצורה המיוחדת של הפחזניות ניצור באמצעות שקית זילוף.
- יש לשים את הבלילה בשקית זילוף ונזלוף על תבנית עם נייר אפייה.
- לאחר הזליפה נלחץ מעל על שפיץ הפחזניה בעזרת אצבע רטובה.
- הכמות צריכה להספיק לכ 16 פחזניות.
- את התבנית נכניס לתנור אשר חומם מראש ל 170 מעלות על טורבו למשך חצי שעה.
- חשוב מאוד שלא נפתח את התנור בזמן האפייה.
- לאחר חצי שעה, כאשר הפחזניות מוזהבות, נוציא מהתנור ונניח את התבנית על השיש להתקרר.
- לצורך הכנת המילוי נערבב יחדיו את כל המוצרים ונקציף היטב.
- לאחר שהפחזניות התקררו נחצה אותן לשניים לרוחבן, באמצעות שקית זילוף נזלוף את המילוי ונכסה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: פחזניות
אפשר בבקשה צילום של הצנטר? (גם של הבחוץ וגם של בפנים)? זה מספר 11 לבצק. זה מספר 13 לקרם. |
האם יש חשיבות לגודל הביצים? לא. עדיפות לM או L |
האם אפשר להכין אותן ערב לפני ולשמור במקרר? בלי הפודינג הכוונה. אפשר אבל להשאיר אותן במגש בתנור בלי מכסה. |
באיזה כוס מדדת? כוס חד פעמית רגילה. |
הבמה כולה שלכם:
"גם אני הכנתי השבת"
ליז לוינגר
"ממש מושלמות. שאפו!"
בתיה בן שלוש
רק עוד דבר אחד אחרון!
-
מתכון הזה הינו חלק מאוסף קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: Koko Daniel
ספרתי הרבה הרבה יותר מעשר דקות. רק הבישול, ההקצפה, ההמתנה לקירור לפי הביצים, ההזלפה…
היי רותי, תודה על ההערה החשובה שלך!
את צודקת, תיקנו את המתכון בהתאם. שלב ההכנה בלבד לוקח בערך כ-20 דקות.
נשמח לראות אותך בקבוצת הפייסבוק שלנו
https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
מתכון מעולה ונראה ואוו !!
אם יש לי מיקסר ידני זה בסדר? או שכדאי לערבב במטרפה ידנית?
היי לינוי, שמחים שאהבת! אין בעיה להשתמש במיקסר ידני ואפילו לערבב ידנית עם כף. בהצלחה!