| |

צ'יפס מתנפח כמו בפלאפליות

המתכון המטריף הבא לצ'יפס מתנפח ממש כמו בפלאפליות.
בהשראת: מאיה אלפסי
ציון 4.42 על ידי 12 דירוגים
מי לא אוהב צ'יפס מתנפח בדיוק כמו פלאפליות? קבלו מתכון מיוחד ליום העצמאות, צ'יפס עגול שטובלים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק לקבלת צ'יפס מנופח בדיוק כמו בפלאפליות.
מעל מפנקים עם המון טחינה ומתענגים על כל ביס אוורירי וטעים. שדרגו את מנת הפלאפל הביתית שלכם עם צי'פס הפלא המיוחד והממכר ובטוח לא תתחרטו!

ספר המתכונים של מאיה אלפסי

 

צ'יפס מתנפח
קרדיט: מאיה אלפסי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

צ'יפס מתנפח כמו בפלאפליות

המתכון המטריף הבא לצ'יפס מתנפח ממש כמו בפלאפליות.
ציון 4.42 על ידי 12 דירוגים
לדרג
סוג: תוספות
באדיבות: מאיה אלפסי

המצרכים

  • 3 תפוחי אדמה אדומים גדולים (פרוסים דק (בעובי פחות מחצי סנטימטר))
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • 1/2 כוס מי סודה או בירה
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1 כפית מלח
  • קמצוץ פלפל שחור טחון

אופן ההכנה

  • נרתיח 5 דקות את תפוחי האדמה הפרוסים במים רותחים. נסנן.
  • נערבב את כל מרכיבי הציפוי לבלילה (כמו מרקם של טחינה)
  • משרים 5 דקות את תפוחי האדמה בבלילה.
  • נטגן בשמן עמוק כל פעם 6-7 פרוסות . ברגע שנפוח נוציא על נייר סופג
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

שאלות נפוצות: צ'יפס מתנפח

האם אפשר מים במקום מי סודה?
עדיף שלא, אך ניתן מים מעורבבים עם סודה לשתייה.
האם יש תחליף לביצה ?
לא, הביצה תורמת לנפח.
האם חייבים כורכום?
הכורכום תורם לצבע הצ'יפס המתנפח, ניתן גם להחליף בפפריקה.
האם יש תחליף לקמח תופח?
ניתן לשים קמח ושקית אבקת אפייה במקום.
הבמה כולה שלכם:

צ'יפס מתנפח

"""עכשיו הכנתי ויצא טעייייםםםםם תודה רבה"
אטליה מילס

"יאמי יאמי הכי טעים שיש תודה על המתכון"
רותי בן ישי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

 

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: Maya Alfasi

Similar Posts

5 Comments

    1. היי בטי 🙂
      לדעתנו זה לא ייצא אותו הדבר מכיוון שיש בלילה שעוטפת את תפוחי האדמה ולכן מומלץ טיגון עמוק.
      בהצלחה!

    1. היי יעל!
      מומלץ שלא להחליף אבקת אפייה באבקת סודה לשתייה מפני שהתוצאה לא תהיה זהה.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements