| | |

עוגת מייפל ואגוזים בחושה

עוגה בחושה עם אגוזים וסירופ מייפל בטעם פשוט מושלם
בהשראת: נטלי לוי
ציון 4.44 על ידי 161 דירוגים
עוגת מייפל

מחפשים מתכון לעוגה קלה להכנה עם טעם של עוד?
קבלו עוגת מייפל ואגוזים בחושה קלילה ואוורירית עם טעם פשוט מהפנט.

אין אדם שלא אוהב עוגות בית בחושות, עוגות קלילות וטעימות אשר גורמות לכולם לקפוץ עליה בכל פעם שמישהו עובר לידה.
שילוב הטעמים של הבלילה המשגעת וסירופ המייפל הטעים ביחד עם קראנץ' האגוזים, פשוט מרגיש כל כך מושלם שבאמת יהיה קשה לא לזלול אותה בדקות

חשוב להדגיש שהעוגה היא עוגת מייפל פרווה, כך שלא משנה מה תאכלו או מתי, תמיד יש מקום לעוגה כזו לפני ואחרי האוכל.
ולא פחות
חשוב הוא שאת עוגת המייפל הזו ניתן להכין בדקות, כן ראיתם נכון! עוגת מייפל פרווה ב 10 דקות עבודה מקסימום!
העוגה קלה מאוד להכנה וביחס לטעמה המהפנט אתם תתהו איך דבר כזה טעים כה קל להכנה?! תכינו את העוגה ונסו בעצמכם, מומלצת בחום!

ספר המתכונים של נטלי לוי

תנו לאחרים הזדמנות לדעת מה אתם חושבים על עוגת המייפל והאגוזים

דרגו את המתכון כאן

 

עוגת מייפל אגוזים בחושה פרווה
צילום: נטלי לוי
עוגת מייפל

עוגת מייפל ואגוזים בחושה

עוגה בחושה עם אגוזים וסירופ מייפל בטעם פשוט מושלם
ציון 4.44 על ידי 161 דירוגים
לדרג
כמות 2 עוגות
זמן הכנה: 5 minutes
באדיבות: נטלי לוי

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 חופן אגוזי מלך
  • סירופ מייפל (כחצי כוס, אפשר יותר)

אופן ההכנה

  • לערבב הכל חוץ מהמייפל ואת אגוזי המלך
  • לשמן את שתי התבניות האינגליש קייק.
  • ליצוק את הבלילה ולפזר מעל בנדיבות אגוזי מלך קצוצים.
  • להכניס את העוגה לתנור שחומם מראש 180 מעלות במשך 45-50 דקות.
  • ברגע שמוכן להוציא ולשפוך מעל סירופ מייפל.

הערות וטיפים

  • אם מעוניינים בעוגה חלבית אז אפשר להחליף את התפוזים בשמנת מתוקה או חמוצה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת מייפל ואגוזים בחושה
צילום: נטלי לוי

שאלות ותשובות להכנת: עוגת מייפל ואגוזים בחושה

שאלה: במקום קמח תופח ,כמה קמח רגיל ואבקת אפייה ?
תשובה: 2 כוסות קמח ו2 כפיות אבקת אפיה
שאלה: השתמשת בכוס שתייה חד פעמית קר או חם? תשובה: השתמשתי בכוס מדידה אבל אפשר גם ברגיל חד פעמי או חם
שאלה: כמה מייפל בבקשה? תשובה: אין לי כמות מדויקת לפי הטעם שלך אני שמה בערך חצי כוס על 2 העוגות זה תלוי אם את אוהבת הרבה או קצת
שאלה:  את מערבבת את מערבבת את כל המצרכים עם המיקסר או ידני? תודה. תשובה: ידני
שאלה: אפשר לעשות אותה עם סילאן במקום מייפל? תשובה: כן כמובן


תגובות ותמונות מהגולשים: עוגת מייפל ואגוזים

  1. שירלי זלאיט- כהן
    ״יצא אליפות"
  2. מירית אבידן דעי
    ״מתכון מוצלח ביותר מאתמול להיום פעם שנייה אפיתי סה״כ 4 עוגות״
  3. אביבית כהן
    "מושלם"
  4. Suzy Ginbergi
    "עוגה קלה וטעימה בטירוף"
  5. Katty Sananes Levy
    "זאת העוגה כמעט הקבועה אצלי. המתכון הזה. יוצא ממש טעים"
    עוגת מייפל אגוזים בחושה קלה להכנה
    צילום: נטלי לוי

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: Natali Levi

Similar Posts

78 Comments

  1. האם אני יכולה לעשות את העוגה בתבנית גדולה יותר ולא ב2 תבניות אינגליש הכוונה לתבנית מרובעת גדולה? אני מכינה את המתכון שלך באופן קבוע אך הפעם אין לי תבניות אינגליש נותרו רק מרובעות גדולות העם זה אפשרי?

    1. היי קרן,
      2 תבניות אינגליש שוות ערך לתבנית מרובעת בגודל בינוני, אז כן, בוודאי.
      בהצלחה 🙂

    1. היי תמי!
      אפשר להחליף את המיץ במים או בחלב (רגיל או צמחי).
      בהצלחה 🙂

    1. היי רון!
      כן, בהחלט אפשרי, רק כמובן לדאוג שהחמאה תהיה נוזלית. מומלץ לעשות חצי שמן וחצי חמאה. בהצלחה 🙂

    1. לנפות את הקמח ולקפל את הבלילה אל תוך עצמה, חשוב להיזהר מערבוב יתר גם שלא תצא נוקשה מדי

      1. אפשר להכין את עוגת המייפל בתבנית עגולה במקום אינגליש קייק?

    1. היי נתן, רוב מתכוני עוגת אגוזים ומייפל מצריכים 4-5 ביצים, בבקשה מתכון מצויין של נעמה שושן שמצריך רק 3 ביצים – בלחיצה כאן, בהצלחה!

      1. סירופ מייפל רגיל כמו שניתן למצוא בכל סופרמרקט, בהצלחה!

      1. נכון, אבל תמיד אפשר להוסיף עוד אגוזים אם אוהבים. בהצלחה ובתיאבון!

      2. היי אלונה,
        בפעם הבאה אפשר לנסות לערבב כמה שפחות, רק מספיק כדי שהבלילה תתאחד. ערבוב יתר יוצר מרקם כבד יותר, אנחנו מניחים שהיה קשה לעוגה לעלות בגלל חוסר אווריריות של הבלילה.
        בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?