| |

עוגת שוקולד פשוטה ב 5 דקות הכנה

בקלי קלות ובמהירות תוך 5 דקות. עוגת שוקולד משגעת ומטריפה במרקם עסיסי בטירוף!
בהשראת: אילנה זולוטניסקטי
ציון 4.34 על ידי 15 דירוגים
עוגת שוקולד פשוטה ב 5 דקות הכנה

כמה כיף כשאפשר להכין עוגה מפנקת בכלום זמן ומאמץ.

מכינים בקלי קלות ובמהירות תוך 5 דקות בלבד ומקבלים עוגה מפנקת עם מרקם עשיר וצורה מהממת שגונבת כל הצגה.

עוגת שוקולד משגעת ומטריפה במרקם עסיסי בטירוף ממתכון פשוט ברמות, ביס אחד ואתם מכורים!

ספר המתכונים של אילנה זולוטניסקטי 

 

עוגת שוקולד פשוטה ב 5 דקות הכנה
צילום: אילנה זולוטניסקטי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת שוקולד פשוטה ב 5 דקות הכנה

עוגת שוקולד פשוטה ב 5 דקות הכנה

בקלי קלות ובמהירות תוך 5 דקות. עוגת שוקולד משגעת ומטריפה במרקם עסיסי בטירוף!
ציון 4.34 על ידי 15 דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנה זולוטניסקטי

ציוד

2 תבניות אינגלישקייק ארוכות או תבנית 24

המצרכים

  • 150 גרם חמאה מומסת
  • כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • 1 מיכל שמנת חמוצה (200 גרם)
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 גרם)
  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ½ כפית אבקת סודה לשתייה
  • ½ כוס קקאו.

אופן ההכנה

  • נחמם תנור ל-170 מעלות
  • נערבב את החמאה המומסת, ביצים, סוכר, שמנת מתוקה וחמוצה עד שנקבל תערובת אחידה.
  • נוסיף קמח, אבקת אפיה, סודה לשתיה וקקאו, ונערבב הכל לתערובת אחידה.
  • נשמן תבנית ונמזוג פנימה (לשני צבעים נערבב קודם חצי בלילה ללא קקאו ולחצי השני מוסיפים את הקקאו)
  • נמזוג את הבלילה הלבנה לאחר מכן לאמצע נמזוג את החומה.
  • נוסיף כל פעם קצת מכל בלילה בנפרד.
  • ניקח קצה של כף ונוביל כל 5 ס"מ את הבלילה פנימה וכך יוצרים צורות .
  • נאפה כ-40 דקות על 170 מעלות, עד שהקיסם יוצא עם פירורים לחים עליו.
  • בסוף אפשר לצפות בכל ציפוי שאוהבים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הבמה כולה שלכם:

"אהבתי, עוגה בטעם של עוד" רבקה ברזאני

עוגת שוקולד פשוטה ב 5 דקות הכנה
צילום: אילנה זולוטניסקטי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

 

מקור: אילנה זולוטניסקטי

Similar Posts

16 Comments

    1. היי ישי, מתנצלים על הבלבול!
      המתכון מדבר על כך שאופן הוספת שתי הבלילות, אחת לבנה והשנייה חומה (עם קקאו), צריך להיות בנפרד.
      מקווים שהצלחנו להבהיר את העניין, בהצלחה 🙂

  1. למה בבקשה
    למה אתם עדיין מפרסמים עוגות מדהימות בתבניות אלומיניום שזה לחלוטין לא בריא‼️‼️‼️
    לתשומת לבכם

    1. היי, אפשר להכין גם בתבנית 24 או תבניות אינגליש שאין חד פעמיות, מה שנוח לך!
      וגם מחקרים שפורסמו עד כה בנושא חשיפה סביבתית לאלומיניום ובריאות אינם מלמדים על קשר ישיר וחד-משמעי בין צריכת אלומיניום לתחלואה באנשים שאינם עובדים בתעשיית האלומיניום. מקור

  2. עשיתי את העוגה בדיוק לפי ההוראות למעט הקמח. השתמשתי בקמח תופח תמי ללא גלוטן. יצא מעולה !!!

  3. שלום,

    בכוס מידה אוניברסלית יש 140 גרם קמח. אז האם להתיייחס ל 180 גרם כפי שכתוב , או לכוס?

    1. היי אושר!
      לסועד אחד היינו מצמצמים את המצרכים בחצי ומכינים תבנית אחת בלבד של אינגליש קייק.
      בהצלחה 🙂
      נ.ב. אנחנו מזמינים אותך להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל מאיתנו מתכונים חדשים כל יום!

    1. כוס המידה לא מצויינת במתכון המקורי אך כל עוד שומרים על היחסים אפשר להשתמש בכוס שתייה קרה, חמה או אוניברסלית. בהצלחה ובתיאבון!

      1. היי שירלי 🙂
        שאלה חשובה מאוד – אפשר להמיר את החמאה בשמן ואת השמנות במוצרים מקבילים מהצומח כמו שמנת צמחית או חלב קוקוס.

4.34 from 15 votes (15 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements