עוגת תפוחים בחושה מהירה לשבת
עוגה כל כך קלה, פשוטה ומהירה, שקשה להאמין כמה היא טעימה. עוגת תפוחים בחושה הכי אוורירית, קלילה ורכה שיש, שמתאימה לכל מאורע ומדויקת לצד תה אחרי ארוחה כבדה.
עוגת תפוחים בחושה מהירה לשבת

מהר מהר לפני שהשבת נכנסת, והאורחים כבר דופקים בדלת- קבלו מתכון מטריף לעוגת תפוחים בחושה הכי מהירה שיש.
עוגת תפוחים מעולה, קלה וסופר פשוטה, להכנה ברגע האחרון ובימים עמוסים שכמעט ולא מספיקים. עוגה נהדרת, עם טעמים מתוקים ועדינים שפשוט נעים וכיף לאכול.
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/סיון-צרור" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של סיון צרור [/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוחים בחושה
- גלגל הצלה ברגע האחרון: עוגה מושלמת לאירוח ספונטני, מהירה טעימה ומדויקת.
- עוגה הכי טעימה שיש, ללא הרבה מאמץ וזמן.
- עוגת תפוחים בחושה היא העוגה הכי עדינה וכיפית לאכילה, לא כבדה ומושלמת לצד תה אחרי ארוחת שישי עמוסה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

עוגת תפוחים בחושה מהירה לשבת
ציוד
המצרכים
- 3 ביצים
- 3/4 כוס סוכר חום
- 3/4 כוס שמן
- כפית קינמון
- מיץ מתפוז אחד גדול
- ¼1 כוסות קמח רגיל
- כפית גדושה אבקת אפייה
- תפוח גרנד גדול קלוף חתוך לקוביות
- חופן צימוקים
אופן ההכנה
- לערבב בהתחלה במטרפה: ביצים סוכר שמן קינמון ומיץ תפוזים.
- להחליף לכף עץ ולהוסיף קמח, אבקת אפייה, קוביות תפוח וצימוקים.לצקת לתבנית אינגליש קייק עמוקה
- לאפות ב165 במשך 40 דקות.
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: עוגת תפוחים בחושה
|
האם אפשר לאפות בשתי תבניות אינגליש קייק ולא אחת עמוקה? |
|
האם אפשר להמיר את הסוכר החום בסוכר רגיל? |
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!
