| |

עוגת גבינה אפויה בלי סדקים

קבלו מתכון לעוגת גבינה מושלמת,ללא הפרדת ביצים , ללא הקצפת חלבונים והכי חשוב ללא סדקים! כל המצרכים יחד , לעוגת גבינה אפויה מושלמת.
בהשראת: סילביה פינוקים מהמטבח שלי
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
עוגת גבינה אפויה
עוגת גבינה אפויה הכי טעימה שיש, קלה להכנה עם הוראות הכנה קלות וברורות!
 
העוגה המושלמת בלי סדקים, שרק צריך לקחת את כל המרכיבים ביחד ולערבב. מתאימה לכל אירוע, לכל ארוחה ולכל ערב חג. המתכון שתמיד כיף להכין ולקבל תוצאה מרשימה להגשה שכל האורחים יאהבו.
 

ספר המתכונים של סילביה פינוקים מהמטבח שלי

למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה אפויה

  • הכי קלה שיש: עוגת גבינה הכי קלה שיש! כל המרכיבים בקערה אחת והעוגה מוכנה.
  • עוגה גבינה ללא סדקים! הכי כיף והכי טעים. 
  • עוגת גבינה שכולם אוהבים, ממכרת וקלה לסיום כל ארוחה.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

  דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה בלי סדקים

קבלו מתכון לעוגת גבינה מושלמת,ללא הפרדת ביצים , ללא הקצפת חלבונים והכי חשוב ללא סדקים! כל המצרכים יחד , לעוגת גבינה אפויה מושלמת.
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 15 minutes
זמן בישול/אפייה: 1 hour 55 minutes
סה״כ זמן: 2 hours 10 minutes
סוג: עוגת גבינה
באדיבות: סילביה פינוקים מהמטבח שלי

ציוד

תבנית: קוטר 26
כוס מדידה 140 מ"ל

המצרכים

  • לתערובת הפירורים
  • 125 גרם ביסקוויטים (16 ביסקוויטים)
  • 75 גרם חמאה
  • מצרכים תערובת גבינה :
  • 250 גרם גביע גבינה לבנה (ללא נוזלים)
  • 4 גביעי 200 גרם שמנת חמוצה (ללא נוזלים)
  • 5 ביצים
  • 1 חלמון (צהוב)
  • ¾1 כוס כוס סוכר
  • ¼ כוס כוס שמנת מתוקה
  • לקישוט :
  • דובדבנים

אופן ההכנה

  • פירורי ביסקוויטים :
  • לטחון את הביסקוויטים לכמעט אבקה במעבד מזון
  • להמיס את החמאה במיקרוגל
  • לערבב אותם יחד בקערה , עד שמתקבלת תערובת פירורית נעימה להעביר לתבנית 26 ולהדק הייטב
  • לאפות 10 ד׳ בתנור בחום 180 מ׳
  • להוציא את התבנית מהתנור
  • לכסות את התבנית בנייר כסף הייטב מסביב
  • כדי שלא יחדרו מים לעוגה
  • תערובת הגבינה :
  • בקערת מיקסר עם וו להקציף את כל המרכיבים יחד כמה שניות עד שמתאחד
  • לצקת לתבנית עם פירורי הביסקוויט ולשים לב שהתבנית העגולה עטופה מסביב הייטב עם נייר כסף
  • להניח את התבנית העגולה על התבנית העמוקה של התנור
  • לצקת מים רותחים בתבנית העמוקה של התנור ולאפות ( העוגה נאפת בתוך אמבט מים חמים )
  • לאפות בהתחלה על 160 מעלות למשך 15 דקות
  • לאחר מכן, להוריד את המעלות ל140 מעלות ולאפות למשך שעה וחצי
  • לכבות את התנור , לפתוח אותו מעט ולתת לעוגה להתקרר בתוך התנור לפחות שעתיים
  • להוציא ולקרר למשך הלילה במקרר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת גבינה אפויה
צילום:סילביה פינוקים מהמטבח שלי
 

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 
  •  
מקור: סילביה פינוקים מהמטבח שלי | מוזמנים לעקוב גם בדף | ובאינסטגרם: @silviy_ab
 

Similar Posts

4.29 from 7 votes (7 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements